2777
2789
عنوان

امروز قلبم مچاله شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 68 پست
دیدم انژیوکت توی سر دخترمه یه لحظه شوک شدم پرستارشوو صدا کردم گفتم چرا اینطوری شده گف رگ پیدا نکردیم ...

آخه

چرا تو دستگاهه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر مردم از ترس گفتم چی میخوای بگی!!!🤨قوی باش مثلا مادر شدی چیزی نیست انشاالله صحیح و سالم چند روز دیگه میاد تو بغلت🥰🥰

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
دیدم انژیوکت توی سر دخترمه یه لحظه شوک شدم پرستارشوو صدا کردم گفتم چرا اینطوری شده گف رگ پیدا نکردیم ...

پیج نیکداد رو دیدی؟ نوززاد نارس بوده برو ببین متوجه جزییات ان آی سی یو میشی. الان ماشالله بزرگ شده

اومدم پاهاشو لمس کنم یا با پنبه و چسب بسته شده بود به یکیشم سانسور وصل بود 

دیگه نتونستم کنترل کنم خودمو

میخواستم بزنم هرچی اونجا بشکنم 

مبخاسنم ۰اقو بردارم گلوی خودمو پاره کنم که نتونستم ۴ روز بیشتر تو رحمم نگهش دارم 

اونجا احساس کردم من باعث و بانی دردی که اون میکشه هستم

خدایا شکرت تنهام نزار

نتونستم طاقت بیار یهو شکستم ...

قلبم مچاله شد 

زدم زیر گریه و اومدم بیرون و زار میزدم 

زار میزدم از بلائی که سرم اومده 

از اینکه من ۷ روزه زایمان کردم جای اینکه دخترم بقلم باشه باید برم پشت شیشه ببینمش ازین که الان باید تو بقلم باشه وبوش کنم نه اینکه دستای کوچولوی کبودشو ببینم 

خدایا شکرت تنهام نزار

چند هفته با وزن چقدر زايمان كردي ؟

من ٣٥ هفته و دو ٤٠٠ وزنش

٤ روز هم ان آي سيو 

منم قلبم مچاله شد وقتي تنها برگشتم خونه

اما الان سه سال و نيم ميگذره شيطوني هاش گوشم و كر ميكنه

روز تو هم ميرسه

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....