2777
2789
عنوان

امروز قلبم مچاله شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 68 پست
حالم بده به اندازه تموم دنیا دلم گرفته  تیمارستان یاد تخت بقلیم افتادم که چقد خوشحال بود ازین ...

بمیرم برات...درکت میکنم..خواهرمنم زایمان کرد ولی بچه شکاف کام داشت و پاهاشم مشکل داشت...هرکیو میدیدی بچش بغلش بود اما خواهرمن تنها فقط اشک میریخت و ناله میزد...خیلی سخته منتظر ی بچه سالم باشی اما ی بچه که مشکل ذهنی داره و شکاف کام و اینا ببینی...خیلی درد به دل هممونه میبینیمش هنوزم

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چرا مادرا تا وقتی بچه ها کوچیک هستن انقد عزیزن براشون ولی همینکه بچه بزرگ شد راضی به مرگش ...

انشالله حاجت روا بشی عزیزم

آخرهفته راهی کربلا هستم دعات میکنم اگ لایق باشم

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

عزیزم دلم کباب شد انشالا له سلامتی پیاد تو بعلت واقعا درکت میکنم ادم حاضره بمیره اما بچش کوچکترین دردی نداشته باشه خودتو سرزنش نکن عزیرم دست تو نبوده که

محکم بشین دلم این دور اخره
۳۶ هفته و ۴ روز با وزن ۲و۴۰۰

انشالله زود خوب میشه میاد تو بغلت 🙏

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 

گریم گرفت خدا😭😭😭عزیز دلم غصه نخور خوب میشه 

من درکت میکنم ماه پیش دخترم ویروس گرفت از دستای کوچولوش خون گرفتن انقد گریه کردم داشتم از حال میرفتم تو واقعا حق داری دخترتو بسپار به خدا صحیح و سالم میاد بغلت عزیزم یکم که وزن بگیره دوستم ماه پیش ۳۶ هفته بچش با وزن ۱۷۰۰ دنیا اومد فک کنم ۱۲ روز ان ای سیو بود بعد مرخصش کردن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم دلم کباب شد انشالا له سلامتی پیاد تو بعلت واقعا درکت میکنم ادم حاضره بمیره اما بچش کوچکترین در ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن دارم نابود میشم

خدایا شکرت تنهام نزار
گریم گرفت خدا😭😭😭عزیز دلم غصه نخور خوب میشه  من درکت میکنم ماه پیش دخترم ویروس گرفت از دستای ...

ممنونم عزیزم اره خیلی روزای سختیه دارم دیوونه میشم برام دعا کن 

خدایا شکرت تنهام نزار
انشالله حاجت روا بشی عزیزم آخرهفته راهی کربلا هستم دعات میکنم اگ لایق باشم

عزیزم خیلی محتاج دعاتم این مادر دل شکسته رو یادت نره 💔

خدایا شکرت تنهام نزار
بمیرم برات...درکت میکنم..خواهرمنم زایمان کرد ولی بچه شکاف کام داشت و پاهاشم مشکل داشت...هرکیو میدیدی ...

خدا شفاش بده انشالله خدا به دل مادرش صبر بده خیلی درد داره

خدایا شکرت تنهام نزار
انشالله حاجت روا بشی عزیزم آخرهفته راهی کربلا هستم دعات میکنم اگ لایق باشم

واقعا😍

نمیدونی حرفت چقدر خوشحالم کرد التماس دعای ویژه دارم ازت

ان شاالله خدا حاجتتو بده🙏

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏
۳۶ هفته و ۴ روز با وزن ۲و۴۰۰

سلام عزیزم من پارسال شب یلدا تو ۳۶هفته و ۵روز بچه ام‌بدنیا اومد و اون بیمارستان ان ای سیو نداشت متاسفانه و همون شب با امبولانس انتقالش دادن به بیمارستان دیگع منم تا صبحش گریه میکردم که بچه همه پیششونه اما من حتی یه لحظه هم ندیده بودمش تا فردایش که رفتم اون بیمارستان یه مدت بستری بود اوایل شیرمو میدوشیدم بعد چند روزی وقتی اولین بار از سینه خودم خورد هیچ وقتتتتت یادم نمیره و زود مرخصش کردن الانم پیشم خوابیده کاملا درکا میکنم چه روزایی داری طوری که الانم یادم میاد اشک تو چشام‌جمع شد ولی باورکن میگذره خیلییی خودتو قوی کن چون اینجور وروجکا نازشون زیاده و وزنشم نگران نباش همه میگفتن بچه هایی که با وزن کم به دنیا میان زودتر وزن میگیرن که درستم بود گلم