2777
2789
عنوان

امروز قلبم مچاله شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 68 پست
عزیزم خیلی محتاج دعاتم این مادر دل شکسته رو یادت نره 💔

چشم حتما دعات میکنم عزیزم🙏

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
سلام عزیزم من پارسال شب یلدا تو ۳۶هفته و ۵روز بچه ام‌بدنیا اومد و اون بیمارستان ان ای سیو نداشت متاس ...

خیلی دلم شکسته 

دعا کن روزهای سخت منم تموم شه دیگ طاقت ندارم 

خدایا شکرت تنهام نزار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😍 نمیدونی حرفت چقدر خوشحالم کرد التماس دعای ویژه دارم ازت ان شاالله خدا حاجتتو بده🙏

بله عزیزم 

چشم حتما🙏

انشالله ممنون

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
خیلی دلم شکسته  دعا کن روزهای سخت منم تموم شه دیگ طاقت ندارم

میدونم گلم کاملا درکت میکنم انشاالله که حتما به زودی مرخص میشه بخدا اونجا بچه ۵۰۰گرمی اورده بودن که مرخص شده بود به پسر من میگفتن بزرگشونه به خنده از بس بقیه نوزادا زودتر به دنیا اومده بودنو یک کیلو اینورا بودن مطمعن باش هیچیش نمیشه گلم . چندوقتع بستری؟

میدونم گلم کاملا درکت میکنم انشاالله که حتما به زودی مرخص میشه بخدا اونجا بچه ۵۰۰گرمی اورده بودن که ...

۷ روز شد امروز دبگه دلم طاقت نداره.

خدایا شکرت تنهام نزار
خدا شفاش بده انشالله خدا به دل مادرش صبر بده خیلی درد داره

خواهرم نابود شده...داغون شد...کلی خورد تو ذوقش..کلی مریضی اعصاب گرفته..هرچی بهش میگیم یکی دیگه بیار میگه دیگه بچه نمیخوام...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
۷ روز شد امروز دبگه دلم طاقت نداره.

عشقم قوی باش .عمه من بچش ۹۰۰ گرم دنیا اومد ۳ ماه بستری بود 

خودتو نباز به چندروز دیگه فک کن که باخودت میاد خونه ببین الان چندتا مامان اومدن تاپیکت که دقیقا همین شرایطو داشتنو بچه هاشونم سالمه شکر خدا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

قدم نو رسیده مبارک 

ان شاءالله هر چه زودتر بیاد بغلت و لحظات خیلی خوبی رو در کنار هم داشته باشید 

به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!