یجوری گفتی چقدر دیگه کنترل کنه فکر کردم بالای چهل سالتهاین دوره ازدواجا اکثرا با دوستی شده متاسفانه ...
بعد فکر نکن حتما باید پسر بیاد بگه خانم میشه با من ازدواج کنید
دوست من خودش رسما به همسرش توی دانشگاه نخ میداد قشنگ غیر مستقیم اما سبک بازی در نیوورد هیچوقت بلد بودن در عین حال سنگین بودن نظر طرفو جلب کنه چند ماه صحبت کردن و به دل هم نشستن و ازدواج هم کردن
دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
چ ربطی داره مگه به سنه هر کسی یه سنی نیاز پیدار میکنه نمیشه همه مثل هم باشن یعنی دختر ۱۹ چون فقط ۱۹ ...
بحثم بحث نیاز نیست
چون چند روزه توی تاپیکای بقیه هم زیاد دیدمت که حسرت ازدواج و خواستگار بقیه رو میخوری میگم. الان خودت به عنوان یه همسر چی توی زندگیت ساختی که بگی کیس ازدواج هستی؟
بحثم بحث نیاز نیستچون چند روزه توی تاپیکای بقیه هم زیاد دیدمت که حسرت ازدواج و خواستگار بقیه رو میخو ...
بقیه چی ساختن که من بسازم ؟ همینکه از لحاظ عاطفی اماده باشی و سواد رابطه رو داشته باشی کافیه فکر می کنی شاغل بشم و پول در بیارم این یکی از معیار های ازدواجه ؟ اگه پسری میخواد بخاطر پول با من ازدواج کنه می خوام صد سال سیاه نکنه این چیزا فقط رشد و پیشرفت شخصی هستن دستاوردی واسه شریک زندگی محسوب نمیشه که