2777
2789
عنوان

دختری که نیاز داره ازدواج کنه ولی شرایطش🔸🔸🔸

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست
یجوری گفتی چقدر دیگه کنترل کنه فکر کردم بالای چهل سالتهاین دوره ازدواجا اکثرا با دوستی شده متاسفانه ...

بعد فکر نکن حتما باید پسر بیاد بگه خانم میشه با من ازدواج کنید 

دوست من خودش رسما به همسرش توی دانشگاه نخ میداد قشنگ غیر مستقیم اما سبک بازی در نیوورد هیچوقت بلد بودن در عین حال سنگین بودن نظر طرفو جلب کنه چند ماه صحبت کردن و به دل هم نشستن و ازدواج هم کردن 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

یجوری گفتی چقدر دیگه کنترل کنه فکر کردم بالای چهل سالتهاین دوره ازدواجا اکثرا با دوستی شده متاسفانه ...

خب کسی پیشنهاد اشنایی نمیده نمیشه که من برم پیشنهاد بدم آویزون این و اون باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چقدر سرکوب کنه نیازو

ببین خودت جواب سوالاتو میدونی 

از ازدواج گفتی به خاطر نیاز جنسی و عاطفی 

من ۳۵ ساله با تجربه ۱۲ سال تاهل دارم میگم اشتباه محض و مطلقه

حالا اینکه با نیازت چه کنی رو چند تا راه مشخص داره که قاعدتا میدونی با توجه به فرهنگ شخصیت عقاید خودت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چ ربطی داره مگه به سنه هر کسی یه سنی نیاز پیدار میکنه نمیشه همه مثل هم باشن یعنی دختر ۱۹ چون فقط ۱۹ ...

بحثم بحث نیاز نیست

چون چند روزه توی تاپیکای بقیه هم زیاد دیدمت که حسرت ازدواج و خواستگار بقیه رو میخوری میگم. الان خودت به عنوان یه همسر چی توی زندگیت ساختی که بگی کیس ازدواج هستی؟

خب کسی پیشنهاد اشنایی نمیده نمیشه که من برم پیشنهاد بدم آویزون این و اون باشم

به خودت برس

سنگین باش ولی در عین حال خوش برخورد و گرم و صمیمی

محیطایی برو ک ادمای با فرهنگ تری هستن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

تو این سن همه نیاز دارند به خاطر نیاز جنسی و عاطفی میخواد تو سن پایین خودشو بدبخت کنه دست کم برای یه ...

درس که می خونم نمی دونم دیگه چکار کنم ببین این چیزا وقت ادمو پر می کنه و سرگرم می کنه رفعش نمی کنه که

بحثم بحث نیاز نیستچون چند روزه توی تاپیکای بقیه هم زیاد دیدمت که حسرت ازدواج و خواستگار بقیه رو میخو ...

بقیه چی ساختن که من بسازم ؟ همینکه از لحاظ عاطفی اماده باشی و سواد رابطه رو داشته باشی کافیه فکر می کنی شاغل بشم و پول در بیارم این یکی از معیار های ازدواجه ؟ اگه پسری می‌خواد بخاطر پول با من ازدواج کنه می خوام صد سال سیاه نکنه این چیزا فقط رشد و پیشرفت شخصی هستن دستاوردی واسه شریک زندگی محسوب نمیشه که

بقیه چی ساختن که من بسازم ؟ همینکه از لحاظ عاطفی اماده باشی و سواد رابطه رو داشته باشی کافیه فکر می ...

منظورم از لحاظ مادی نبود. از لحاظ شخصیتی بود.

چون میدونم آمادگی شنیدنشو نداری بحث رو ادامه نمیدم. ولی خب نظراتتو توی تاپیکای بقیه دیدم بارها.

انشالله که آدمی که لیاقتش رو داری و لیاقتت رو داره پیداش بشه‌.