2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کن

1098 بازدید | 96 پست

خانوما من یه دختر ۲۲ماهه دارم

که تازه حرف میزنه و تقریبا بزرگ شده (داره دوسالش میشه )

ناخواسته حامله شدم ولی شوهرم میگه غصه نداره سقطش می‌کنیم رفته قرص هم پیدا کرده

قرص سایتوتک همچین چیزی اسمشه

من دلم نمیخواد بچه مو‌بکشم

دلشو‌ندارم‌

در ضمن دلم میگه پسره و من واقعا دلم پسر می‌خواد …هرچند سلامتی مهم تره برام 

خلاصه کنم که مصممه به سقط الان‌دو هفته ست ک دارم میجنگم باهاش ناهار و شام‌نمیخورده و قهر کرده الانم ک آشتی کرده می‌خواد با زبون خوش بقول خودش راضیم کنه

من هنوز نمیتونم بهش گوش کنم بااینکه زندگیم زهرمارم‌شده 

در کل خودمم دارم آزمون استخدامی بانک‌میدم و بشدت مصمم بودم که هرجور شده امسال قبول شم‌درسمم خوبه

اگ بچه بمونه منم از درسم‌ میفتم ولی میگم عب نداره خواست خداست

ازینور میگم بحرفش کوش بده ب آینده خودت فک‌کن تا کی دستت جلو‌شوهر دراز باشه برا یک‌تومن پول

چیکار کنم کمکم کنید…الان وارد هفت هفته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلاسقط نکن تاپیک سقط منوبخون شوهرمنم مصمم بودش ولی بعدش حال اون ازمنم بدترشدش بخاطرکارمون والان دوباره باردارم سرعذاب وجدانی که بابارداری الانم رفع نمیشه هرچی هم هستش تنش شالم باشه بچت ولی انشالله پسرباشه که جفتشوداشته باشی

داری اشتباه میکنی یه موجود زنده رو میکشی برای اهداف دنیا ؟ خدا این بچه رو تو سرنوشتتون گذاشته حتما خیری توش بوده . اگر میتونی به پدر یا مادر شوهرت خبر بده تا اونا همسرتو راضی کنن. بعدش هم پروسه سقط یه بچه سالم خیلی سخته برای خانم .گاهی حتی اسیب دائمی می بینی مثلا دیگه بچه دار نمیشی به راحتی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من سه تابچه ام پشت سرهم بودش همون موقع اذیت شدم تابزرگ شدن ولی الان ماشالله سه تاشون بزرگ شدن یه دفعه راحت شدم الان چهارمی روباردارم‌میگم کاش اینم پشت اونامیاوردم راحت بودم الان دوباره بایدبچه بزرگ کنم

ببین احساسی تصمیم نگیر شوهرت انقدر اصرار می‌کنه احتمالا به خاطر اینکه از پس هزینه‌ها برنمیاد یا به هر دلیلی شرایطش رو نداره اون بچه چه گناهی کرده که پا توی خانواده‌ای بذاره که باباش دوسش نداره؟ از اون ور هم استخدام توی بانک خیلی خوبه خیلی مزایا داره روی آینده این یکی بچه‌ت هم تاثیر داره حالا جوونی وقت برای بچه زیاده به حرف شوهرت گوش بده. من خودم الان ۱۱ روزه عقب انداختم بی‌بی چک گذاشتم منفیه شنبه می‌رم آزمایش میدم اگر حامله باشم نگهش نمی‌دارم تازه من بچه‌ای ندارم چون واقعا از پسش برنمیایم شوهرم هم اصلا بچه دوست نداره

من سه تابچه ام پشت سرهم بودش همون موقع اذیت شدم تابزرگ شدن ولی الان ماشالله سه تاشون بزرگ شدن یه دفع ...

بعد این سه تا دیگه هم بیار ک باز همگی با هم بزرگ بشن کافیه ی بار دیگه هم سختی بکشی یهو ۶ تا بچه رو تو این مملکت بدبخت میکنی و تموم😂😂😂

عزیزم اصلاسقط نکن تاپیک سقط منوبخون شوهرمنم مصمم بودش ولی بعدش حال اون ازمنم بدترشدش بخاطرکارمون وال ...

منم میدونم که جفتمون خراب میشیم زندگیمون داغون میشه ولی خ رو اعصابمه

ببین احساسی تصمیم نگیر شوهرت انقدر اصرار می‌کنه احتمالا به خاطر اینکه از پس هزینه‌ها برنمیاد یا به ه ...

وضع مالی مون خوبه

شوهرم خ آدم ترسوایه میگه در حق این بچه ظلم میشه و من عاشق این بچم و نمیتونم بش ظلم کنم و وقت داریم دوباره بچه دار شیم

میدونی من هم از عذاب بعدش میترسم هم اینکه جفتمون مریض شیم روحیه مون داغون شه