2777
2789
عنوان

خانومای متاهل جای ناراحتی داره بنظر شما؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 131 پست
منم عقدم نزدیکیم ولی بخاطر کار شوهرم فقط جمعه ها عصرا میاد دنبالم یبارم جمعه کارش زیاد شد رفت شهر دی ...

اخی عزززیزم

خیلی سخته

من کاملا میفهممت

باز خوبه جمعه تا شب باهمین

ما ک نهایت دوساعت بازم توی خونه ایم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خب برید خونه مادرشوهراون پیشش باشید. مگه درس چی میخونن که باید حتما تنها باشن؟

پزشکه عزیزم

رزیدنته درواقع

آزمون داره

ن بحث تنهایی نیس

من شهر دیگه دانشجوام

برای همین هفته به هفته همو میبینیم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکه عزیزم رزیدنته درواقع آزمون داره ن بحث تنهایی نیس من شهر دیگه دانشجوام برای همین هفته به ه ...

شوهرت دکتره 😎

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
تو منی یا من توام دقیق ما هم سر این مشکل داریم شوهرم میخاد بهم خوش بگذره میگه برو  چون صبرش ...

واقعا از این نوع دلسوزیش کلافه میشم

اینم بگما میدونم اگه‌ جامون عوض بشه اون از تفریحش نمیگذره😐

الان وقتش نیست عزیزم یک هفته کافیه برا دوری اینجوری پیش برین حتی ماه ها همو نبینین مهم نمیشه واستون& ...

خیلی درسته حرفت گلم👍❤

اره تازه هنوزم گاهی هست مثلا من راه دورم نمی رم زیاد پیش خانواده ام تا همسرم تنها نباشه یا زود میرم ...

واییییی خداااا اینم همیشه این چیزا رو میگه

چقدرررر حرص میخورم😅

شوهرت دکتره 😎

آره گلم

ولی فعلا تا الان همش دوری و سختی بوده

فقط خدا خدا میکنم زودتر بگذره

دقیقا بخدا مال منم اون میره و انتظار داره بهش بگم خوش بگذره 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😒😒😒😒😒

آره گلم ولی فعلا تا الان همش دوری و سختی بوده فقط خدا خدا میکنم زودتر بگذره

ان شا الله زندگیتون بر وفق مرادتون باشه صبر کن به خدا توکل کن زیاد حساس نباش همه چی درست میشه 💜💛

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
همسر منم دکتره یه لحظه شک کردم 😁.دکتراش تخصصیه پزشک نیست

فک کردی هووت هست😡😡😂😂

پزشکه عزیزم رزیدنته درواقع آزمون داره ن بحث تنهایی نیس من شهر دیگه دانشجوام برای همین هفته به ه ...

عب نداره عادت میکنین. ولی کلا دوری رابطه ها رو شیرین تر میکنه. نگران نباش اوایلش سخته

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍