2777
2789
عنوان

خانومای متاهل جای ناراحتی داره بنظر شما؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 131 پست
اره عزیزم حق با شماست ولی همسر من شدیدا در حال درس خوندنه و یک ماهی هست حتی از خونه نیومده بیرون ب ...

خب برید خونه مادرشوهراون پیشش باشید. مگه درس چی میخونن که باید حتما تنها باشن؟

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه از خداشونه همچین موقعیتی پیش بیاد اونوقت تو ...😁 بروووو تا بدونه هرموقع اون بخواد نیست   ...

این دل لامصب نمیذاره ک

آخه همش با خودم میگم اون ک نمیتونه از خونه بیاد بیرون لااقل من بعد از ۱ هفته برم دلش وا شه

خودمو ک میذارم بجاش،دلم میسوزه

ولی با حرفت موافقم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
چه خشمگین گفتنش عالیبود🤣شوهر من میگه یا حسبن، سکوت کردی ینی داریم به لحظات آتشفشانی نزدیک میشیم😂

😂😂😂😂خودمم خندم میگیره

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
همسر منم میگه برو با خانوادت بگرد من که وقت نمیکنم بگردونمت لااقل با اونا برو

دقیقا همین جمله رو میگه

شما همسرتون بخاطر شغلشونه؟

همسر ممن هم تو این جور مواقه بهم میگه تو برو خوش بگذرون به نظرم دوست داشته خوشحال باشی بهت خوش بگذره ...

چشم😍❤

من باشم حتما مسافرت میرم من بودم پیله میکردم که یه پول تپل بده میخوام برم تفریح

خوشبحالت

شوهر من گ هنوز درامد خاصی نداره😅

نه گلم اصلا به صلاح نیست فکر میکنه مهم نبوده واست که گذاشتی رفتی عزیزم تورو خدا هیچوقت نزار لج و دور ...

وای ک حرف دلم رو زدی

ولی بعضی بچه ها گفتن ناز کن ک دلش بیشتر تنگ شه

الان گیج شدم

راستش من خودم دوست دارم توی تفریح ها با همسرم باشم یعنی دلم نمیاد تنها برم تفریح به نظرم این یکی ا ...

دقیقا منم

میدونمم این کار رو در آینده اگه جامون عوض بشه میکنه

همیشه بهش میگم من بدون تو هیچ جا نمیرم چون بهم خوش نمیگذره

تو منی یا من توام

دقیق ما هم سر این مشکل داریم

شوهرم میخاد بهم خوش بگذره میگه برو 

چون صبرش زیاده

ولی من از همه چی گذشتم چون بدون اون جایی نمیرم

وای ک حرف دلم رو زدی ولی بعضی بچه ها گفتن ناز کن ک دلش بیشتر تنگ شه الان گیج شدم

الان وقتش نیست عزیزم یک هفته کافیه برا دوری اینجوری پیش برین حتی ماه ها همو نبینین مهم نمیشه واستون 

خب پس عذرت موجهه.😃 خصوصیات اخلاقی آدمها با هم فرق میکنه ولی من از اینکه اینقدر وابسته به همسرم باش ...

شما یک عدد خانوم مستقل هستی👍😀

آفرین

چ جالب پس کاملا درکم میکنی😂

اره تازه هنوزم گاهی هست مثلا من راه دورم نمی رم زیاد پیش خانواده ام تا همسرم تنها نباشه یا زود میرم برمی گردم ولی خب اصلا انگار متوجه نیست بهم  می گه هر چقدر دوست داری بمون من نمی خوام اذیت بشی ...و من اون لحظه دوست دارم بکشمش 😅😅😅