2777
2789
عنوان

خانومای متاهل جای ناراحتی داره بنظر شما؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 131 پست
بخدا هزار دفعه گفتم با تو‌بودن رو ترجیح میدم و میگم دیگه نگو توی این شرایط  باز تکرار میکنه م ...

خسته نشو چون همینن شاید چون دوست داره تو بهش بگی دیدن تو بیشتر برام لذت بخشه هی این کارو تکرار میکنه و روش نمیشه مستقیم بگه لذت میبره شک نکن یکم بعد میشناسیش من همسرم همیشه میگه قربون صدقه من نرو باز ولی میرما خیلی کیف میکنه قشنک برق میزنه چشاش به کلماتش حساس نشو کارتو ادامه بده که بفهمه براش مهمی 

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
خوشبحال تو اگ شوهر من بود خون ب پا میکرد میگفت نباید بری😂😃

باز من مبگم‌خوشبحال تو

اونجوری روی حساب دوس داشتنش میذارم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نشو چون همینن شاید چون دوست داره تو بهش بگی دیدن تو بیشتر برام لذت بخشه هی این کارو تکرار میکنه ...

مرسی مهربون ک وقت گذاشتی

چشم

امتحان میکنم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
شاید لازمه منم ی بار امتحان کنم😅

اره برا من فکرمیکرد نمیرم مثلا باهاش میرفتم حرف میفتاد میگف خوب میرفتی دا اون سه روز رفتم خیلی بادش خوابید

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مرسی مهربون ک وقت گذاشتی چشم امتحان میکنم

عزیزی ❤️

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
اره برا من فکرمیکرد نمیرم مثلا باهاش میرفتم حرف میفتاد میگف خوب میرفتی دا اون سه روز رفتم خیلی بادش ...

ایول👏

ایول👏

توصیه میکنم بری عزیزم یهفته ندیدنش رو تحمل کن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

وااا دلتنگی چیه کیشو بچسب بابا شوهر همیشه هست برو مسافرت حالشو ببر دلشم تنگ میشه😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
وااا دلتنگی چیه کیشو بچسب بابا شوهر همیشه هست برو مسافرت حالشو ببر دلشم تنگ میشه😂

😂😂😂