2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید در مورد خرید جنس ایرانی با هم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رقابت زیاد بشه. به نظرم کیفیت هم بالا میره 

رقابت دارن ولی تو سود حاصل از فروششون نه تو کیفیت تولیدشدن این همه سال که ماشینهای خارجی وارد میشدن سایپا و ایرانخودرو به فکر کیفیت تولید و رقابت با برندهای دیگه بودن بودن ؟؟؟؟ فقط گمرکو هی زیاد کردن که خرید ماشین ایرانی منطقی جلوه کنه 

رقابت دارن ولی تو سود حاصل از فروششون نه تو کیفیت تولیدشدن این همه سال که ماشینهای خارجی وارد میشدن ...

اینطوری که واقعا نمیشه اسمش رو گذاشت رقابت. به جای دو تا شرکت باید چندین شرکت باشه. نه اینکه جنس خارجی رو گرون کنن که اگه پولت کم باشه جنس از تنها شرکت ایرانی بخری. باید یه شرکت ایرانی از رقیبای داخلیش احساس ترس کنه. تو خیلی از اجناس کوچک تر هم به نظرم باید رقابت بیشتر باشه. مثلا به جای 100 تا شرکت 1000 تا باشه مردم دستشون باز باشه تو انتخاب. نه اینکه ما الان چند تا انتخاب داریم. 

اینطوری که واقعا نمیشه اسمش رو گذاشت رقابت. به جای دو تا شرکت باید چندین شرکت باشه. نه اینکه جنس خار ...

توی همه اقلام وضع همینه تولیدی که تو بهترین حالت مواد اولیه اش از چین اونم درجه سه چین باشه میخواین چی از آب درآد ببخشید اینو میگم ولی ملموس ترین مثال واسه اثبات این که تولید کننده فکر خودشه نه مصرف کننده همین کیفیت داغون نواربهداشتیها بعد از گرون شدن مواد اولیش بود هر جوری که میشد از کیفتش زدن کوچیک شد نازک شد جنس پنبه و الیافش بد شد تازه قیمتشم سه برابر شد وقتی تولید کننده کوچیکترین ارزشی برای من مصرف کننده قائل نیست چرا من باید فکر رونق  تولید باشم 

توی همه اقلام وضع همینه تولیدی که تو بهترین حالت مواد اولیه اش از چین اونم درجه سه چین باشه میخواین ...

امیدوارم شرایط همه مون خوب بشه. هم فرهنگ هم اقتصاد و هم ... . اون موقع همه چیز عوض میشه. ولی در کل حرفای شما رو هم قبول دارم.