2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید در مورد خرید جنس ایرانی با هم حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 50 پست

اها بهترین مرطوب کننده ای که استفاده کردم نئودرم ایرانی بود که ارزونم نیس اما خیلی به پوستم که خشکه میساخت

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی نمیخرم چون پولمو راحت و مفت به دست نیاوردم که مفت از دست بدم هروقت تولید کننده ایرانی بالا بردن کیفیت کالای تولیدیش نه صرفن سود حاصل از تولیداتش براش دغدغه بشه شاید به جنس ایرانی فکر کنم

ببينيد پول درآوردن ک راحت نيس مثلا شما ي يخچال ايراني بخريد فوقش 8تومن بعد خارجي بخريد 10تومن همون خ ...

همیشه هم جنسای ایرانی اینطوری نمیشه. ولی خب تجربه شما این بوده. امیدوارم تجربه های بهتری بعد از این داشتی باشی.

کالاهای ایرانی فقط خوراکی هاش خوشمزه ن معلوم نیست توش چی میریزن که اینقد خوشمزه میشن مثل پفک مینو & ...

اخه ما ذائقه مون خوبه و همیشه دست پخت خوبی داشتیم هر غذا و خوارکیی به مزاجمون خوش نمیاد. واسه همین خوراکی های ایرانی رو ترجیح می دیم.

مامانم یه یخچال امریکایی قدیمی داره . سالهاست کار.میکنه بدون هیچ مشکلی. عالیه عالیه

جنس امریکایی بله واقعا خوبه. ولی بقیه کشورا به نظرم همیشه یه اشکالی تو کارشون پیدا میشه.

همیشه هم جنسای ایرانی اینطوری نمیشه. ولی خب تجربه شما این بوده. امیدوارم تجربه های بهتری بعد از این ...

آره منم گفتم اکثرا از لوازم برقياي ايراني ک ديدم راضي نبودم يعني چن سال پيش اينطوري نبود اما جديدا انگار کيفيت براشون مهم نيست من اکثرا چيزاي ايراني ميخرم  اما لوازم برقيشو نميپسندم 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
اخه نکه جنسای ایرانی خیلی هم مال ایرانه😒 از کشورها دیگه میارن اینجا سرهم میکنن😐 اونم درست انجام ن ...

ممنونم که نظرتون رو گفتید. همون جنس مونتاژ شده هم اگه کیفیتش خوب باشه. خریدنش به نفع خیلی هامونه.

من از شامپوی ایرانی استفاده میکنم. پریم  از شامپو بچه فیروز و اسپری گره باز کنش هم خیلی راضی ا ...

منم خیلی از برندها رو شاید بارها استفاده کردم و راضی بودم. و دوباره استفاده کردم.

اخه نکه جنسای ایرانی خیلی هم مال ایرانه😒 از کشورها دیگه میارن اینجا سرهم میکنن😐 اونم درست انجام ن ...

آره دقيقا مشکل همينجاست ک فروش رفت بالا کيفيت مياد پايين😅

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
ميدونين مشکل اکثر کارخونه هاي ايراني چيه اونم اينه ک کيفيت اولويت کارشون نيست مثلا شما بريد ي شکلات ...

متاسفانه این تفکر که ما میتونیم بقیه رو گول بزنیم خیلی بینمون زیاد شده. ولی ریشه خودمون رو می خشکنه به نظرم.