2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من واقعا مجبور شدم چون شرایط زندگیم خیلی استرسی شده بود من اگه همون اوایل که فقط به مردن فک می ...

یعنی میگی بذم دکتر و دارو بگیرم بهتره توروخدا نظراتونو بگید دعاتون میکنم

BabyFetus Ticker
منم اینجوری بودم  چند ماهه دارو مصرف میکنم خداروشکر خیلی بهتر شدم ولی خودتو باید کمک خودت بدی

دارو چی مصرف میکنی و بعد چندوقت تاثیرشو دیدی؟اره خودم که خودمو خیلی دارم کمک میکنم 

من وقتی آسنترا صد میخوردم اینقدر انرژی م زیاد شده بود اصلا شبا خوابم نمیبرد اصلا خسته نمیشدم حتی میگ ...

واقعا؟الان منکه چندین ساله دارومیخورم تاحالا دکترم بهم اسنترا نداذه میتونم خودم بگیرم و بخورم؟

پس حال منو میفهمی منم باردارم حالم ب شدت بهم ریختس

خواهر من به خودت و اون طفل معصوم رحم کن. 

اگر استراحت مطلق نیستی با مشورت دکترت روزی چند دقیقه پیاده روی کن. 

با آدم‌ها معاشرت داشته باش. خودت رو دور نکن از دیگران. اونا بیان خونه‌ات یا تو برو خونه‌شون. 

با دور و بری‌هات بازی های فکری انجام بده. 

برو تفریح حتی شده پارک سر کوچه‌تون. 

برو تو طبیعت. البته همه‌اش با مشورت دکتر. 

در مورد من، تقویت جنبه اعتقادی و دینی خییییلی موثر بود. من کلا از قرآن خوندن انرژی مثبت میگیرم. سخنرانی پرمعنا و ارزشمند بشنوم حالم بهتر میشه، ذکر بگم و قرآن بخونم آروم‌تر میشم. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
عزیزم منم دقییقا شرایط شما رو داشتم ولی خیلی شدیدتر از شما جوری که حتی یه دسشویی ساده نمیتونستم برم ...

کلونازپام برا خاب مصرف میکزدی؟راحت ترک کردی بمن دکتر داذه ولی میترسم وابسته شم

BabyFetus Ticker
نمیدونم این اسنترا چیه خیلی تعریفشو شنیدم،

اسنترا همون خارجی قرص سرترالینه 

کلا ضد افسردگیه انرژی آدمو زیاد میکنه فکر ای بد رو از ذهن پاک میکنه خیلی خیلی عااالیه

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
یعنی میگی بذم دکتر و دارو بگیرم بهتره توروخدا نظراتونو بگید دعاتون میکنم

عزیزم فکر نکن دارو مشکلت وحل میکنه فقط کمک میکنه اروم شی فکرای بد ازت دور شه اما عوارضش ب شدت تو زندگیت تاثیر داره،اگه انقدر حالت بد نیست از راه دیگه ای فکر درمان باش مثل مشاوره یا روانشناس 

مشکل جسمی هم داشتی ؟؟؟

ببین تو نت بزن حمله پانیک من همه اونارو داشتم

من فکر میکردم مشکل از قلبمه درد قفسه سینه داشتم بدنم بی حس میشد 

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

آسنترا همون سرترالین ولی خارجیشه..سرترالین ایرانیشه آسنترا خارجیش.من از خیلیا شنیدم براشون خوب بوده..یه دوهفته ایی طول میکشه بدن بهش عادت کنه بعضیا اولش لرزش دست میگیرن من ولی لرزش و اینا نگرفتم ولی بعد از دوهفته مصرف تاثیر خودش رو نشون میده...نه سرخود اصلا نخور شاید با داروهای دیگه ت تداخل داشته باشه.با دکترت درمیون بزار