2777
2789
عنوان

نظرتو بگو بی قضاوت 😂💔🤓

69 بازدید | 4 پست

همکلاسیم گوشی آورده بوده دست رفیقش بود 

بعد خودشم میدید داخل گوشیش هستیم کلا مشکلی نداشت بعد تو اینستاش من پیج خودم فالو کردم 

رفیقش بهش گفت اونم گفت اشکال نداره 

کار بدی کردم؟ 🫤😂💔

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ساعت چند تعطیل می‌شید شماها کی می‌رسید خونه کی لباس عوض میکنید مسواک میزنید جوراب میشویید ناهار می‌خورید که وقت آزاد هم دارید میایید تاپیک میزنید 

بچه های من هنوز مدرسه هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نه زشت نیست 

کاش من هم دغدغه ام این مسائل بود

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت چند تعطیل می‌شید شماها کی می‌رسید خونه کی لباس عوض میکنید مسواک میزنید جوراب میشویید ناهار می‌خ ...

من خونمون تا مدرسه فوقش ۱۰ دقیقس با ماشین

نیم ساعتم پیاده من ساعت یک و نیم مرخص شدم الان نهارم خوردم لباسم عوض کردم دراز کشیدم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸