2777
2789
خدایا خودت رحم کن بیشتر جوان ها دارن قرصاعصاب میخورن منم سرترالین میخورم به شدت میل جنسیم رو کم کرد ...

همش به خاطر استرس ولی من آدم نرمالی بودم باعثش یه شخص بود شما هم وسواس فکری داری

عزیزم فکر نکن دارو مشکلت وحل میکنه فقط کمک میکنه اروم شی فکرای بد ازت دور شه اما عوارضش ب شدت تو زند ...

من مشکلی ندارم مشکلم فقط همین ترس از رختخاب و استرسه که باعث میشه خابم بپره و تا صب بیدار باشم

BabyFetus Ticker

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلونازپام برا خاب مصرف میکزدی؟راحت ترک کردی بمن دکتر داذه ولی میترسم وابسته شم

دکتر اوایل یک چهارم شبا بهم داده بود.ولی بعد گفت هر موقع حالت یهو بد شد و فشار زیادی بهت اومد یک چهارم بزار زیر زبونت.خیلی قرص خوبیه 

نه من خیلی راحت قطع کردم.اصلا وابستگی نداشتم

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
همش به خاطر استرس ولی من آدم نرمالی بودم باعثش یه شخص بود شما هم وسواس فکری داری

منم مثل شما یه ادم نرمال و شاد و شنگول بودم 

ولی سر یه حرف و‌حرکت داغون داغون شدم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

خواهر من به خودت و اون طفل معصوم رحم کن.  اگر استراحت مطلق نیستی با مشورت دکترت روزی چند دقیقه ...

بخدا همش دعا میخونم ذکر میگم صلوات میفرستم ،نمازمم ک مرتب میخونم اما انگار حالم هیچ جوره خوب نمیشه ،البته الان بخاطر شرایط بارداری و بهم ریختن هورمونام افسردگیم بدتر شده که بعد چهار ماهگیم خوب میشم

خدایا خودت رحم کن بیشتر جوان ها دارن قرصاعصاب میخورن منم سرترالین میخورم به شدت میل جنسیم رو کم کرد ...

منم میل جنسیم به شدت کم شده😔

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

ببین تو نت بزن حمله پانیک من همه اونارو داشتم من فکر میکردم مشکل از قلبمه درد قفسه سینه داشتم بدنم ...

وای من درد قفسه سینه دارم از اعصاب بع دست چپم هم میزنه یا درد تو نواحی پشتم آندوسکوپی نوار قلب اکو قلب آرامش کرد کلیه تیروئید همه چی دادم سالمه