الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس اگه شریف قبول شم و وضع مالیم بد نباشه باشه ایلتس بالا بگیرم و مقاله اینا داشته باشم احتمالش هست ؟ ...
توشریف قبول شی خودبخود مسیر برات هموار میشه.جو اون دانشگاه کلا بر پایه مهاجرته.ایلتسو باید ازالان شروع کنی سخته کلا.انشالله تومسیری که دوس داری وصلاحته موفق بشی
ترجمه چه جور کتابی ؟ این شرکت ها منظورتون شرکت های خارجیه یا ایرانی معتبر؟
تو هر رشته ای کتابهای خودش هست مثلا رشته خود من کتابهای دانشگاهی انگلیسی از مولفین همون رشته هست که تو اغلب دانشگاههای دنیا تدریس میشه رو باید ترجمه میکردیم
نه مهم نیست شرکت داخلی یا خارجی باشه فقط معتبر باشه
عزیز اینجا که نمیشه اطلاعات مهاجرتی پیدا کرد. اول کشور مقصد انتخاب کن. بعد برو توی گروه های مهاجرتی اون کشور و دقیق سوال کن. سایت دانشگاه های اون کشور بچرخ و از چت جی بی تی بپرس مثلا اون کشور شهریه دانشگاه میگیره؟ هزینه زندگی چقدره؟ وضعیت فاند توی سایت بررسی کن یا به ادمیشن دانشجوهای های خارجی ایمیل بزن بپرس فاند دارین؟ تا جایی که من اطلاع دارم برای کارشناسی فاند نیست. حتی ارشد هم خیلی خیلی کمه.
توشریف قبول شی خودبخود مسیر برات هموار میشه.جو اون دانشگاه کلا بر پایه مهاجرته.ایلتسو باید ازالان شر ...
کاملا درسته
اینکه دانشگاه شریف باشن یا تهران یا یک دانشگاه کمتر شناخته شده مهم نیست معدل مهمه
اما عملا دیده شده اغلب بچه های شاگرد اول چند تا دانشگاه تاپ میتونند فاند بگیرن چون تو محیط آکادمیک و مهاجرتی هستن از روز اول دانشگاه چون اکثرا تو فاز مهاجرت هستن تو مسیر درست قرار میکیرن