2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دارو مصرف میکردی ؟اره خییییلی دارم رو ذهنم کار میکنم بدبختیم از اونجا شروع شد که رفتم تو نت علائ ...

نه، از سرسختی‌ام (یا شاید هم کله‌شقی‌ام!) اصلا دکتر نرفتم. البته اگه میرفتم هم تا خودم اراده نمیکردم چیزی عوض نمیشد. من خودم اینجوریم که اول و اول باید ذهنم و قلبم یه چیزی رو بپذیره بعد اعمال و رفتارم رو کم‌کم متناسب با اون جهت میدم. 

من از قبلش که زمینه داشتم ولی تو بارداریم به دلیل شرایط خاص این وسواس فکری عملی بیشتر شد. بلاهایی سر خودم و روح و روانم آوردم که الان فکرش رو میکنم مو به تنم سیخ میشه  

تو رو خدا تا جایی که میتونی تلاش کن ذهنت رو آروم کنی، امیدت به دارو نباشه. اینا یه چیز رو خوب میکنن چند تا مشکل تازه ایجاد میکنن. عوارض دارن دیگه. تا جایی که میتونی ورزش کن. معاشرت داشته باش با آدم‌هایی که از بودن کنارشون احساس آرامش میکنی. اینا کمک میکنه خدا بخواد.

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
اره ورزش که عالیه شما هم از این فکرا میکنی ؟؟؟

منم همه دردی از روح و روان گرفتم داشتم دیوونه میشدم الان ایمانم قوی کردم خیلی فرق کردم مثلا چهارقل و آیت الکرسی میخونم میگم هیچی نمیشم انرژی مثبت میده به آدم

چند وقته مصرف میکنید وای منم همش میگم دارم میمیرم  

عزیزم منم دقییقا شرایط شما رو داشتم ولی خیلی شدیدتر از شما

جوری که حتی یه دسشویی ساده نمیتونستم برم از ترس این که نکنه تو دستشویی بمیرم😳

خیلی عذاب کشیدم دکترای مختلف و معروف رفتم هر دارویی رو روم آزمایش کردن.داروهایی که نوشتی رو هم خوردم ولی هیچکدوم بهم نساخت.خدا سلامت کنه یه دکتر رفتم همیشه دعا گوشم بهم اسنترا و کلونازپام داد یعنی تو یه ماه از اینور به اون ور شدم.خیلیییییی بهتر شدم بعد یکسال و نیم هم دارومو قطع کردم.البته از اون سالها شش سال میگذره دوباره بعد زایمان یه جور دیگه افسردگی گرفتم.الانم بهم سرترالین داده که خیلی تاثیر داشت.قراره بعد شش ماه اونم قطع کنم

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
بعد چند وقت تاثیرشو نشون میده 

من همون روزی که خوردم تاثیرش رو دیدم اما خیلی طول کشید تا خوب بشم هنوز هم تحت درمانم و همچنان دارو مصرف میکنم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

دوستان منم کمک کنید این وسواس فکریه؟ دوشب بخاطر کمر درد نخابیدم بعد اون شب هرشب میرم تو رختخاب حس م ...

عزیزم من واقعا مجبور شدم چون شرایط زندگیم خیلی استرسی شده بود من اگه همون اوایل که فقط به مردن فک میکردم رفته بودم دکتر الان مشکلم روحی و جسمی نمی شد به جسمم آسیب رسیده یعنی خب از استرس شدیییییده

من وقتی آسنترا صد میخوردم اینقدر انرژی م زیاد شده بود اصلا شبا خوابم نمیبرد اصلا خسته نمیشدم حتی میگفتی پاشو تا اون سر شهر پیاده برو یا همین الان کل خونه رو خونه تکونی کن با کمال میل انجام میدادم😃😃😃