2777
2789
خب الان شما چیکار کردی؟؟؟بهتر شدی؟؟؟

خیلی بهتر از قبل شدم.سردیجات اصلا نخور .برو عطاری بگو سودا دارم .شربت دفع سودا بهت میده و دمنوش گرم میده بهت گیاه افتیمون دفع سودا قوی هست.

موبر نوره بگیر خیلی موثر برای دفع سودا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه به شدتتتت سودازاست اصلا نخور.خیار عدس سیب زمینی گوشت گاو بادمجان ماهی رب و سس پنیر هندوانه میوه های ترش مثل هلو آلو زرد الو انار لبنیات شیرینی جات غذاهای فست فود و فریزری  ماکارونی و خیلی چیزای دیگه

باید گرمی جات بخوری موزطالبی خربزه کشمش شیره خرما گردو پسته بادام انبه لوبیا نخود گوشت گوسفند گلابی انجیر خشک و خود میوش برنج رو حتما باید با زعفران یا شوید و زیره استفاده کنی.برو عطاری دمنوش گرم بگیر.گیاه افتیمون به شدت مناسب هست برای دفع سودا ولی تو خوردنش احتیاط کن گل سرخ زنجبیل دارچین گل گاوزبان اینارو بگیر دم کن بخور و شربت دفع سودا.حتما از موبر نوره استفاده کن که دفع سودای قوی هست