2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4158 بازدید | 112 پست
نمیدونم.شاید شما تا حالا تجربش نکردی .منم تا سه ماه پیش که این بالا رو سرم نیاورده بودن با تنگ نظی ه ...

عزیزم زود به زود صدقه بده،هرکسی یه چیزی گف راجبت زود وان یکان بخون 

من فقط یه کم خسته ام...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد فنی داشته خیلی از لوازم برقی نو موقع تولید مشکل داشتن همه جای دنیا هم گارانتی برای همین اتفا ...

دقیقا .فریزر جهاز منم اولین روزی که به برق زدیم کار نکرد بردیمنمایندگی گفت از کارخونه گاز نزدن.این خرافات چیه باور میکنید

یادم باشه از روی مهربونی و یکرنگی که دارم از کسی تعریف نکنم چون اگر سرما بخورن میچسبونن به من   ...

بخدا آدم دیگه میترسه از کسی تعریف کنه .عطسه کنن میزارنش پای چشم شوریمون. امسال بعد عید رفتم خونه برادرشوهرم ماهی قرمزشونو دیدم گفتم هنوز ماهی رو دارید چون معمولا ماهی قرمزا زود میمیرن خلاصه گذشت چند روز بعد جاریمو دیدم گفت دیشب ماهی حرکت نکرده گفتم چشمت زدش رفتم جلوتر دیدم زنده اس هنوز.من همینطور مات و مبهوت موندم.