2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰ درصد بچه ها که به دنیا میان سفیدن اون بیچاره هم خواسته دل مامانش را به دست بیاره یه چیزی گفته چ ...

اخه واقعا برامون پیش اونده که یکی اونده یه چیزی گفته به ساعت نکشیده همون چیزی که گفته و راجع بهش حرف زده و از دست دادیم یا اسیب دیدیم.اسیب غیر قابل انتظار

منم اعتقاد نداشتم .ولی حالا انقدر اعتقاد پیدا کردم .چون سر خودم اومده .الانم راهی برای از بین بردنش ...

من بعد از اون جریان هر روز صبح اولین کاری که میکنم صدقه می زارم بعضی روزها هم اسفند دود میکنم پیش دیگران هم از خوشی ها و موفقیت هام نمیگم

شوهر من تو فامیل خودشو فامیل خودم تو خوشگلی خوش اخلاقی و وضعیت مالی تک بود همشش همشش همه میگفتن انقدررر گفتن که یهو دیابت گرفت و لاغر شد منم یک سال کارم گریه بود فقط... درمانی هم براش نیست

خدایا مرسی❤️💋
همه فکر کنم از این پدیده بی نصیب نموندن

حسرته دیگه

چشم زخم وجود داره .علم فنگ شویی چینی هم از چشم زخم گفته

کسی نمیتونه منکرش بشه هرکسی هم منکرشه مطمینا هنوز فیض نبرده 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

به مامانم یکی گفت ..چقدر شما توان دادی هر روز میری پیاده روی .ما که نمیتونیم توانشو نداریم.

مامانم همون روز پاش شکست .چند بار عمل شد ..

دیگه راه معمولی رو هم نمیتونه بره .چه برسه به پیاده روی

منم اعتقاد دارم بنظرم بهتره شادیمونو جار نزنیم و خودمونو مریض نشون بدیم همش والا☹️

همش باید ناله کنی.

قبلا ادم ها رو میدیم ک از بچه و شوهر و پول و بیپولی مینالند .حالا هیچ مشکلی هم نداشتند.

ما که هیچی نمیگفتیم هم حالا باید روش اونا رو پیش بگیریم

عزیزم این اعتقاد شماست من که نمیتونم اعتقاد کسی رو عوض کنم اینجا هم که دیدی همه اعتقاد شدید دارن ...

علم فنگ شویی.

کشور های چین و کره و ..خیلی ها اعتقاد به انرژی منفی دارند

علم فنگ شویی. کشور های چین و کره و ..خیلی ها اعتقاد به انرژی منفی دارند

اینها علم نیستن

در اصطلاح به این ها میگن شِبهِ علم

چون در هیچ پژوهش علمی ثابت نمیشن و نمیشه این موضوعات رو ثبت علمی کرد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اینها علم نیستن در اصطلاح به این ها میگن شِبهِ علم چون در هیچ پژوهش علمی ثابت نمیشن و نمیشه این مو ...

نمیدونم.شاید شما تا حالا تجربش نکردی .منم تا سه ماه پیش که این بالا رو سرم نیاورده بودن با تنگ نظی هاشون .همین و میگفتم .تا میگفتند من میگفتم چه خرافاتی .ولی دقیقا بعد از یک ساعت که یه شخضی یه حرفی زد و زندگیم زیر و رو شد به همه چیز اعتقاد پیدا کردم