2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 112 پست
خوب اینو راه ندید .هر موقع چیز جدید میخرید نگید .تا هم میبینتتون خودتونو بزنید به مریضی😂 شماسایی ک ...

پیرمرده بنده خدا ...چی بگیم ...فقط کافیه نگاه کنه ...مطمئن باشید یه ورتون می ره 😆😆😆😆😆

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بله ..من اعتقاد خیلی زیادی به چشم زخم دارم..چن وقت بخاطر همیم‌چشم زخم لعنتی پوست صورتم افتضاح شده بو ...

اون موقع بعد که ادم چشم میخوره میشه دیگه کاری کرد .یا دیگه کار از کار گذشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایراد فنی داشته خیلی از لوازم برقی نو موقع تولید مشکل داشتن همه جای دنیا هم گارانتی برای همین اتفا ...

درست وقتی اومد تعریفدکردو ب زبون اورد.پسرمم وقتی به دنیا اومد توو بیمارستان دیدش گفت واییییی چقد سفیده پسرم اونشب دمای بدنش اومدپایین .پرستارا تعجب کرده بودن.کلی پتو و بخاری روشن کرده بودن که گرم بشه  نمیشد.داشت میرفت تووی کما که بردنش ان آی سیو و هفت روز بستری بود.تا چند روزم گریه نمیکرد.بچه نوزاد ارزو داشتم مثل نوزادی دیگه گریه کنه ولی نمیکرد.

من خودم خرافاتی و خاله زنک نیستم .کارشتاسی ارشد هم دارم ولی واقعا یه سری اتفاقا به خاطر تاثیر نیروی مغناطیسی چشم میفته و از نظر علمی هم چشم نیروی مغناطیسی داره

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
درست وقتی اومد تعریفدکردو ب زبون اورد.پسرمم وقتی به دنیا اومد توو بیمارستان دیدش گفت واییییی چقد سفی ...

عزیزم این اعتقاد شماست

من که نمیتونم اعتقاد کسی رو عوض کنم

اینجا هم که دیدی همه اعتقاد شدید دارن

اما هیچ مقاله علمی در این زمینه وجود نداره..هیچ تایید علمی نشده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خیر نبینند.چرا گذاشتی بیاد بیمارستان

خبر نداشتم که میاد.البتع برای کار دیگه اومده بود بیمارستان..ولی دختر دوس داشتنی ای هست فقط نباید از من تعریف کنه😂😂😂

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
این که چیزی نیست آخه یه آقایی همسایه ما بود کارش خوب بود همه میگفتن این چقدر خوب کار میکنه و خوشبحال ...

وای اون در به در و که چشم مردم فرستاده قبرسکه..ما رو هم کرده مریض درمانم نمیشیم

خیر نبینند.چرا گذاشتی بیاد بیمارستان

۹۰ درصد بچه ها که به دنیا میان سفیدن

اون بیچاره هم خواسته دل مامانش را به دست بیاره یه چیزی گفته

چه قدر بد شده دنیا که همه با بداخلاقی و بدجنسی باید رفتار کنیم و اگر خوبی یه نفر را بگیم که دوستیمون زیاد بشه و اعتماد به نفس بگیره میگن چشم خوردیم