2777
2789
عنوان

چشم زخم.ببینید چشم بد باهام چی کار کرد؟تا حالا اسیبی از چشم دیدید .

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 112 پست

بله ..من اعتقاد خیلی زیادی به چشم زخم دارم..چن وقت بخاطر همیم‌چشم زخم لعنتی پوست صورتم افتضاح شده بود..یعنی مامانم از منم بدتر حالش بد بود بخاطر صورتم..رفتیم سر کتاب باز کردیم گفت چشمت زدن..من یه ذره خوشگلم بخاطر همین اکثرا پچ پچ کردن خانمارو در مورد خودم میشنوم..همش میترسم و هی ذکر میگم زیرلب..الانم که دچار یه بدبختی دیگه شدم سره همین چشم زخم..خدا ازشون نگذره زبونشون باز نمیشه یه ماشالله یا یه الله اکبری چیزی بگن تا شوری چشمشون اثر نزار رو زندگی طرف..خب بعضیا دس خودشون نیس چشمشون ایینجوریه ولی میتونن با گفتن این کلمات مانع رسیدن اون انرژی منفی چشمشون به دیگران بشن..

خدا شاهده من و مامانم با اینکه چشممون شور نیس ولی هر چیزی که برامون بزرگ جلوه کنه یا خوش بیاد به نظرمون ماشالله و هزار الله اکبر از دهنمون نمیوفته..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
حتما خیلی خوشگلید که چشمتون میزنن

نه والا😂معمولی ام هستیم.نمیدونم به طرز عجیبی تو چشم میایم.آخه کم سن و سال بودم عروسی کردم بعد دوسال هم بچم بدنیا اومد.الان۲۳سالمه.بچم دوسالشه.بعد هرکی بهم میرسه میگه خوش بحالت.تو بردی...هم شوهر کردی و هم خونه زندگیا هم بچه و....قششششنگ تو چشمم میگن

❤برای دخترم یه صلوات میفرستی؟❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو برقی نو جهیزیه سوخت علتش چیه؟؟

ایراد فنی داشته

خیلی از لوازم برقی نو موقع تولید مشکل داشتن

همه جای دنیا هم گارانتی برای همین اتفاق هست

که میبرن و یکی دیگه بهشون میدن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سلام ما یه فامیل دور داریم ...بشدت چمشش شوره ...یادمه یه روز پسرش ماشین خرید ...اومد دم در خونه اش . ...

خوب اینو راه ندید .هر موقع چیز جدید میخرید نگید .تا هم میبینتتون خودتونو بزنید به مریضی😂

شماسایی ک بشند خیلی خوبه .

نشناسی بعد که چشم و خوردی میفهمی که کار از کار گذشته

من تا دوسال پیش اعتقاد نداشتم اما دوسال پیش یه بنده خدایی که همه می گفتن چشمش شوره ازم راجع به شغل همسرم و سرمایه کارش پرسید نیم ساعت بعد زنگ زدم به همسرم کارش داشتم دیدم پریشونه گف داشتم از بریدگی وسط بلوار دور میزدم ماشین از روبه رو زد بهم سمت شاگرد ماشین کاملا جمع شده بود اما خداروشکر همسرم سالم بود  

وای چه خوب بود .مرسی .چقدر تو خوبی

فدا❤

صدقه هم خیلی خوبه😘😘😘

واسه رفع بلا و بیماری

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
من تا دوسال پیش اعتقاد نداشتم اما دوسال پیش یه بنده خدایی که همه می گفتن چشمش شوره ازم راجع به شغل ه ...

منم اعتقاد نداشتم .ولی حالا انقدر اعتقاد پیدا کردم .چون سر خودم اومده .الانم راهی برای از بین بردنش ندارم