2777
2789
عنوان

عصری رفتم فروشگاه خرید کنم یه خانومی......

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست
پر نکرده بود.کلا ده تیکه جنس بود فک کنم

خب باید قیمتاشونو نگاه میکرد... من خودم تو این مورد خیلی حساسم

اول به پولم نگاه میکنم بعد نسبت به اون جنس برمیدارم

همشونم قیمت داره دیگه

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

من یباررفتم داروخانه ی اقا با خانمش جلوم بودن  هزارتومن فقط کم داشتن یارو فروشنده داروخانه حاضرنبود هزارتومن تخفیف بده .ی لحظه دلم سدخت برا اقاهه بخاطر هزارتومن خجالت زده شد جلو همه.بهش میگفتن کارت همرات نیس ک هزارتومن رو بکشیم😐😐😐😐

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی مثل اینکه فک میکرده پول هست تو کارت.

فكر بد به دهنت راه نده شايد حواسش نبوده چقدر پول موجودي هست براي هر كسي پيش مياد حتما كه نبايد فكر كني فقيره

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
سلام عزیزم سرم شلوغ میشه نمیام بعضی وقتا

سلام از ماست

ایشالا هر جا هسی،با دل خوش زندگی کنی عزیزم ❤

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

عزیزم تو کارتش پول نبوده دلیل نمیشه که دیگه پول نداشته من بارها واسم پیش اومده پول رو کارتم تموم شده وقتی خواستم حساب کنم متوجه شدم کمه 

من شوهرم واسم پول میریزه شایددایشونم اینجوری شده 

یعنی وضعش خوب نبود ؟؟ یا نمیدونس موجودیش چقده و کارت اشتباه آورده؟؟ وگرنه ادم میره خرید موجودیش با ...

وسیله هاش مثلا قند و یه بسته عدس ویه بسته برنج وشیر واینا بود.کلا ده تیکه نمیشد.سرووضعشم خوب نبود.براهمین دلم یجوری شد

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
منم یه بار اونجوری شدم خیلی خجالت کشیدم شوهرم قرار بود پول بریزه برام گفت ده دیقه دیگه تو کارته نگو ...

منم رفتم فروشگاه کارت داشتم (از این بن هایی که به کارمندا میدن )رفتم کلی چی برداشتم سبدمو پر کردم .اومدم حساب کنم خانومه گفت ما با این شرکت قرار داد نداریم باید بری فروشگاه بالا تر چیارو گذاشتم سر جاش 😬

آره ولی مثل اینکه فک میکرده پول هست تو کارت.

عزیزم منم شده تا حالا چند بار کارت هام پولشون ته کشیده دلیل نمیشه فقیر باشیم که ،

ممکنه غیر از اون کارت کارت دیگه ای خونه داشته باشه و خجالتشم به خاطر قضاوت بقیه باشه

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
عزیزم تو کارتش پول نبوده دلیل نمیشه که دیگه پول نداشته من بارها واسم پیش اومده پول رو کارتم تموم شده ...

نه پستهای بعدیمو بخون.این فرق داشت واقعا انگار نداشتن پول.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

یه بار من و همسرم رفتیم کباب بگیریم یه صف عریض و طویل هم داشت بعد کلی معطلی که نوبت نفر جلویی شد یه سیخ کباب یه سیخ گوجه یه نوشابه خانواده سفارش داد یارو کبابیه گفت داداش صف واینمیستادی میومدی جلو.

من هنوز یادش میوفتم غصه م میگیره

خدایا شکرت شکرت شکرت.