2777
2789
عنوان

عصری رفتم فروشگاه خرید کنم یه خانومی......

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست
آره ولی مثل اینکه فک میکرده پول هست تو کارت.

شما نباید دلت بسوزه اصن دلسوزی نداره اگه مثلاً نمیدونی قیمتا بالارفته آره یه چیزی ولی خودش سهل انگاری کرده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

وااااا چرا خجالت بکشین ..شاید بنده خداتو کارتش پول نبودع و ازلحاةمالی مشکلی نداشته...منم خیلی وختاشدع رفتم خرید ولی حواسم نبودع ک توکارت پول نیس ...وختی رفتم صندوق حساب کنع دیدم پول ندارع  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار اینجوری شدم 

مهمون داشتم یه عالمه خرید کردم با گوشت و اینا

موقع حساب کردن یه خانومه جلوم بود که دو سه تا چیز ورداشته بود که دو تاشو برگردوند چون تخفیف نداشت، برگشت نگاه کرد سبد منو من کلا فرو ریختم 

رسیدم خونه فقط گریه میکردم، به خودم میگفتم کاش یه بسته مرغی چیزی به عنوان نذری بهش میدادم یا حداقل یه عکس العملی نشون میدادم

قشنگ خشکم زد

خیلی احساس بدیه

برای من هم پیش اومده

رفته بودم داروخونه، دارو هامو میخواستم بگیرم

دیدم بیشتر از موجودیه کارتمه، گفتم فلان دارو رو بردارید تا کمتر بشه

خدا خیرش بده دکتر داروخونه رو

گفت بعدا پولو بیارید

آخه دارو اساسی و مهمی رو گفته بودم که نمیخوامش

واییی برای منم همچین اتفاقی افتاده بخدا تا چند روز پیش تو فکرش بودم چقد مرد بیچاره خجالت کشید خدا خودش ب همه کمک کنه 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

عزیزن درسته وضعیت اقتصادی بده .ولی به این فکر کن شاید به یکی گفته بوده براشکارت به کارت کنه نکرده بوده .تو کارتش پول نبوده .منم رفتم کلاس شنا ثبت نام کنم داداشم  یادش رفته بود بریزه به حسابم .منفی فکر نکن .خودتم ناراحت نکن.

منم یبار اینجوری شدم  مهمون داشتم یه عالمه خرید کردم با گوشت و اینا موقع حساب کردن یه خانومه ...

وای آره ،پسرش خوردنیها رو نگا میکرد من خواستم بهش بدم خوراکی،شوهرم گفت نه خانومه بیشتر خجالت میکشه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo