2777
2789
عنوان

عصری رفتم فروشگاه خرید کنم یه خانومی......

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای اینو تعریف کردی یاد خودمون افتادم . چون شاید ایشونم وضعش خوب بوده و پولش تو کارته دیگه ای بوده یا شوهرش براش پول قرار بوده بریزه یادش رفته یا ..

ما هم برامون پیش اومده . چند روز تعطیلی بود . عروسی یکی از اقوام نزدیکمون بود همه پولارو خرج کردیم فقط تو یکی از حسابای شوهرم پول بود . رمزشو فراموش کرده بودیم . دخترم مریض شده بود . تب بالا . رفتیم اورژانس پول نداشتیم . یعنی داشتیم ولی رمز کارتو نداشتیم . شب هم بود دو روزم تعطیلی . همه تو اورژانس نگامون میکردن و ترحم . یه اقایه اومده بود بنده خدا هزینه رو پرداخت کنه . انقدر اونشب خجالت کشیدیم . زنگ زدیم برادر شوهرم اومد حساب کرد . 

نه پستهای بعدیمو بخون.این فرق داشت واقعا انگار نداشتن پول.

بدیش اینه که آدم اون لحظه خشکش میزنه و فکر میکنه کار درست الآن چیه. اگه بخوای حساب کنی ممکنه غرورش رو بشکنی اگه هم بی تفاوت باشی تا چند وقت ناراحتی.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بدیش اینه که آدم اون لحظه خشکش میزنه و فکر میکنه کار درست الآن چیه. اگه بخوای حساب کنی ممکنه غرورش ر ...

آره دقیقا،دست پسرشو گرفت سریع رفتن.پسرش چشمش به خوردنیا بود خیلی دوس داشتم براش خوردنی بخرم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
بدیش اینه که آدم اون لحظه خشکش میزنه و فکر میکنه کار درست الآن چیه. اگه بخوای حساب کنی ممکنه غرورش ر ...

شوهرم گفت خانمه بیشتر خجالت میکشه نذاشت.رنگش پریده بود بنده خدا

یه بار من و همسرم رفتیم کباب بگیریم یه صف عریض و طویل هم داشت بعد کلی معطلی که نوبت نفر جلویی شد یه ...

یه سیخ کباب با یه نوشابه خانواده؟😢😢😢😢

خدایا.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شوهرم گفت خانمه بیشتر خجالت میکشه نذاشت.رنگش پریده بود بنده خدا

😔😔😔😔

اااوف . منم یه بار ازمایشگاه رفته بودم ‌ . ردیف جلو نشسته بودم تا نوبتم شه . یه خانومی نوبتش شد رفت بعد اقاهه بهش گفت ۱۰۰ تومن میشه . اونم میگفت نمیشه تخفیف بدین ،  ندارم ،  الان همراهم نیست و اینا . اقاهه هم گفت نداری نیا واسه چی اومدی ؟  خانومه با یه حالت شرمندگی پا شد که بره . اصلا نمیدونم چرا اون لحظه زل زده بودم بهش و خشکم زده بود . خانومه همین که پاشد چشش خورد به من لبخند تلخی زد . هنوز بعده چند وقت قیافش و لبخندش اتیشم میزنه. دوباره یادم انداختی استارتر . خدا بلعث و بانیشو لعنت کنه ‌ هعععی

ه
😔😔😔😔

اینجا بچه ها میگن شاید کارت دیگه داشته واینا.....ولی اگه اونجا بودن اونا هم مثل من فک میکردن چون مشخص بود نداره.حالا چطورشده فک کرده پولش میرسه نمیدونم.برا همین زیاد ناراحت شدم.ببخشید شمارم ناراحت کردم

اینجا بچه ها میگن شاید کارت دیگه داشته واینا.....ولی اگه اونجا بودن اونا هم مثل من فک میکردن چون مشخ ...

نه عزیزم این چه حرفیه.

احتمالا از قیمت های جدید خبر نداشته.شاید خیلی وقت بوده نرفته واسه خرید.

شاید هم قرار بوده یکی واسش پول بریزه.

ولی سر و وضع آدم هم مشخصه.منم اون خانمی رو که پارسال دیدم مشخص بود وضعشون اصلا خوب نیست.هنوز قیافش جلوی چشممه.

در کل سعی کن از ذهنت بیرونش کنی.