2777
2789
عنوان

چی خیلی اذییتتون میکنه تو زندگی مشترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش دارم زیاد  ولی هفته اخیر دعوامون شد و خیلی اعصابم بهم ریخته خیلی اززندگیم ناامید شدم یجور ...

چیکار میکنه ؟ منظورت اینه فحش و ... ؟ اینکه علاقت سرجاشه خیلی خوووبه و مطمعنن این مشکلشم میشع با صحبت کردن حل کرد 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
اينكه خيلي اشتباه ميكنه ولي ادعا ميكنه خداست  نه چيزي اشتباه ميبينه  نه اشتباه ميشنوه ن ...

میدونی چی منو خیلی اذییت میکنه ؟ اینکه سر یه مسعله ای ک من خیلی ناراحت میشم بارها صحبت کردیم و قبول گرده اشتباهشو قول داده دفه بعدی تکرار نشه اما باز ... به یه جایی میرسه ادم کم میارع .. نه توان قهر داره نه دعوا ... نه امید ب حل شدن و از طرفی تو شوکه که اخه تو که میدونی کارت اشتباهه چرا برا بار ۱۰۰۰ ام تکرار میکنی ؟!

وقتايي كه خيلي ماماني ميشه و وقتاييم كه تو دعوا كلا همه چيو يادش ميره 

😔 دقت کردی تو دنیای ما ادما ، مردا حق دارن مامانی شن  ! ماماناشون حق دارن هرکاری کنن اما زنا و مادراشون نه !! 

زنها ومردها باهم متفاوتن ....مردهای مریخی .زنهای ونوسی .یعنی انگار از دو سیاره متفاوتن.پس باید مسالمت امیز کنارهم زندگی کنن.تاکم کم بتونن همدیگه رو درک کنن .وعقایدشون شبیه هم بشه

عاشق بوی نم بارونم.☔☔بهم حس تازگی وشور زندگی میده
میدونی چی منو خیلی اذییت میکنه ؟ اینکه سر یه مسعله ای ک من خیلی ناراحت میشم بارها صحبت کردیم و قبول ...

دقيقا

من كلا بيخيال شدم ديگه از صبح تا شب كه نيست 

شبم يه شام باهم ميخوريم يه فيلم ميبينيم و خيلي دوستانه ميخوابيم

دعوا نميكنيم ولي خب زن و شوهرم نيستيم بعد از شيش ماه ازدواج🤪🤪🤪

چیکار میکنه ؟ منظورت اینه فحش و ... ؟ اینکه علاقت سرجاشه خیلی خوووبه و مطمعنن این مشکلشم میشع با صحب ...

فحش نمیده ببین با هرکسی دعواش میشه داد میزنه ولی سرمن کلا اصلا داد نمیزنه و رفتارش با من خیلیییی عالیه

الان پنج ساله میشناسمش تو این پنج سال سه چهاربار بحثمون شده ک من گریه کردم ووقتی گریه میکنم ازخودبیخود میشه مشت میکوبه تو دیوار و با کف‌ دستش میزنه توسرخودش😕ولی بقیه رفتاراش میتونم بگم بجای صد هزاره 

مرد ایده ال من:/

منم که کلا آدم استرسی هستم و دیگه دارم دق میکنم از دستش

دقیقا مثل من ... من دوس دارم همه چی به موقع باشه با برنامه ... سریع انجام شه .. شوهرم برعکس من ... سخته برا هردو طرف 

😔😔😔 تجربش کردم .. میگه هربار میگه اینبارو دیگه جواب میدم ولی باز ... باهاش حرف زدی ؟

من که میخوام برم معتاد بشم امشب به شوهرم گفتم برام تریاک پیدا کن و بیار نشست گریه کرد که همش تقصیر اونه 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
مشکل شوهرمن اینه مث من بلند پرواز نیست کلا از زندگیش راضیه میگه خیلیا همینم ندارن درحالی که من برعکس ...

جرات ریسک نداره ؟ از طرفی تقصیریم نداره تو این وضع جامعه ، ریسک‌کردن کار هرکسی نیست ... سرمایه ام نداشته باشی ک دیگه هیجی ... موندی ... 

بهش گفتی تا حالا ؟ 

اره من کلا اهل دعوا نیستم اما وقتی بد اخلاقی میکنه بهانه میگیره بهش میگم قهر میکنم اما میگه ببخشید ولی بازم تکرار میکنه مشکلم باهاش همینه از هر لحاظ عالیه ولی خب زندگی بدون مشکل و درد سر هم وجود نداره شانس منم اینم اینطوری شده

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄