2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچتون واکسن پنوموکوک نزده نگران نیستید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 95 پست
هر بچه ای با توجه به طبعش تدابیر متفاوته ولی یکسری ممنوعیات کلی پاییز رو رعایت کنید و چرک خشک کن بی ...

بیشتر توضیح میدین !

دیگه چه کار کنیم مریض نشن، تشکر

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
شما متوجه نشدید ببین من دارم میگم بچه که سینوساش حساسه والرزی داره هر نوع عفونتی براش خطرناکه چون فو ...

عزیزم ترشحات بینی تو سینوزیت عفونی کودکان چه رنگیه ؟

سبز یا زرد یا سفید ؟

کدوم ترشح بینی نشانه عفونت سینوس بچه است ؟

بچه منم الرژی داره متاسفانه زود مریض میشه و طولانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گفت بزنی؟منم ترسیدم نزدم الان همش نگران عفونت و بستری ام

نه من میگم نزدم دیگه الان سه ماه دیگه مونده افنولازا فوقش دو سهفته دیگه تموم میشخ بی خیال بستری مرا بشه دیگه بچت بزرگ سده بهش برسه پرتقال و شلغم بده سیستم ایمنیشو ببر بالا من ک چند بار شددیم گرفت خداروشکر خوب شد

بیشتر توضیح میدین ! دیگه چه کار کنیم مریض نشن، تشکر

مهمترین چیز شناخت طبع بچه هست همه جیز بر پایه طبع هست اول دنبال شناخت طبع بچتون باشید خود بخود دستتون میاد چی براش خوبه چی نه همین باعث میشه سیستم ایمنیش بالا بره

برخلاف تصور همه استریل مدام و الکل و.. بیشتر به ضررشه فقط از فرد بیمار دوری بکنه کافیه نیاز ب استریل نیست

زکام درمان نشه اصلا

استنشاقم از اول پاییز هر روز انجام بشه

استنشاق سینوسهای چرکی رو هم درمان میکنه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ترشحات بینی تو سینوزیت عفونی کودکان چه رنگیه ؟سبز یا زرد یا سفید ؟کدوم ترشح بینی نشانه عفونت س ...

عزیزم دکتر خودش تشخیص میده من اصلا دخترم ترشحات بینیش نمیاد بیرون واز داخل چرک میکنه و بینیش کیپ میشه بخاطر الرژیش زود به زود مریض میشه ببرش دکتر متخصص الرژی معاینش میکنه

نه من میگم نزدم دیگه الان سه ماه دیگه مونده افنولازا فوقش دو سهفته دیگه تموم میشخ بی خیال بستری مرا ...

یعنی چون شش سالشه قوی تره؟

نمیدونم انقد اخبار بچه ها هفت ساله شنیدم که از عفونت ریه بستری ان واقعا میترسم چون ریه حساس

یعنی چون شش سالشه قوی تره؟نمیدونم انقد اخبار بچه ها هفت ساله شنیدم که از عفونت ریه بستری ان واقعا می ...

من همون سالم بسترب شد عفونت وارد ریه نشد وارد خونش شد نگران نباش خدا بزرگه ببخ شمن دیگه باید برم

منم شرایط شما را دارم امسال تب شدید گرفت اصلا پایین نیومد خیلی میترسم باز پیش بیاد

با چی تب رو پایین اوردی ؟

بچه منم امسال یکبار تبش پایین نمی اومد

شما متوجه نشدید ببین من دارم میگم بچه که سینوساش حساسه والرزی داره هر نوع عفونتی براش خطرناکه چون فو ...

یه حرف کلی رو با مثال نقضی که برای همه صادق نیست مقایسه کردن یه ارزیابی اشتباهه بیش از این لازم نیست حرفمو تکرار کنم .

مخاطبم که شخص شما و بچتون نبوده :/

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
با چی تب رو پایین اوردی ؟بچه منم امسال یکبار تبش پایین نمی اومد

هیچی هر چهار ساعت استامینوفن دادم با پاشویه با استرس صبح شد بردم دکتر بروفن داد سریع اومد پایین

مهمترین چیز شناخت طبع بچه هست همه جیز بر پایه طبع هست اول دنبال شناخت طبع بچتون باشید خود بخود دستتو ...

استنشاق چیه ؟ بخور ؟

استنشاق چیه ؟ بخور ؟

نه ترکیب آب نمک رقیق و گلاب و عرق نعناع از طریق بینی با سرنگ تزریق کن طوریکه از دهنش بیرو بیاد تمام مجاری شسته میشه اگر بدش میومد هم دایم اسپری کن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر خودش تشخیص میده من اصلا دخترم ترشحات بینیش نمیاد بیرون واز داخل چرک میکنه و بینیش کیپ میش ...

این یکم باد سرد به صورتش بخوره ، شب دهن باز میخوابه و خور خور میکنه موقع خواب ، مال شما اینجوری نیس؟