2777
2789
عنوان

کلاه برداری چند میلیاردی ازمون

274 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ما از یک مردی چند میلیارد چک داریم و چک ها برگشت خوردن طرف مال مارو برده ۴تا چک داده هم زمان که به ما چک داده بود بعد از یک هفته استعلام گرفتم خودم دیدم وضعیتش زده قرمز و چندین چک برگشتی داشته خلاصه بعد از یک مال اینقدر زنگ زدیم تا چک ما رو تو سامانه تایید کرد حالا میخوایم بریم شکایت کنیم ازش مرده فراریه پیش خانوادش میری میگه نیستش با وکیل صحبت کردیم گفته هر یک میلیارد ۱۰۰ میلیون میگیرم دوست شوهرمم هست حالا بنظرتون فایده داره شکایت کنیم چقدر زمان میبره به پولمون برسیم وکیله میگه یارو بگیریم بندازیم زندان تا بابا بزرگش که خیلی پولداره پول مارو بدن و نوهش رو آزاد کنه شما تجربه ای داشتیم از چک برگشتی که به پولتونو رسیده باشید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱- حتما" ازش شکایت کنید ۲- چند ماه طول میکشه تا به پولتون برسید ۳- اگه وکیل تضمین میکنه که شما به پولتون برسید ارزش داره که برای هر یه میلیارد صد تومن خرج کنید ۴ - بدون فوت وقت همین الان برید دنبال شکایت

عجب وکیل مغز متفکری 😂

شما احتیاج به وکیل ندارید خودتون اقدام کنید ببینید

روند چطور پیش میره

اگر احتیاج بود وکیل بگیرید

لایکم کن شما من ظهر از سر کار برگشتم از وکیلم بپرسم میگم چه روندی پیش بگیرید بهتر هستش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بابابزرگ چه ربطی به نوه داره؟

خب با همکاری هم اینکارو کردن پسره میرفته هی چک میداده بابا بزرگه دستشون رو امضا میکرده ولی ما چک گرفتیم ندادیم این مرتیکه هم امضا کنه و سر خیلی هارو کلاه گزاشتن شاید بالای ۱۰۰ میلیارد چک برگشتی داره از مردم

عجب وکیل مغز متفکری 😂شما احتیاج به وکیل ندارید خودتون اقدام کنید ببینید روند چطور پیش میره اگر احتی ...

چمیدونم بخدا تا حالا با وکیل منو شوهرم سروکار نداشتیم میگم فایده داره شکایت کنیم این همه پول بدیم

بپرس ما دام رو دادیم این طرف برده تو دامداری بابا بزرگش خالی کرده بعد الان بابا بزرگه میگه من خبر نداشتم از دروغ میگه

و از مردم خیلی کلاه برداری کرده بالای ۱۰۰ میلیارد چک برگشتی داره میتونیم از بابا بزرگه هم شکایت کنیم چون خیلی هم پولداره پولمونو میده این پسره چک گرفتیم میگن ورشکست شده ولی خب خودشو کم گور کرده چون میخواد پول مردم رو نده

چمیدونم بخدا تا حالا با وکیل منو شوهرم سروکار نداشتیم میگم فایده داره شکایت کنیم این همه پول بدیمبپر ...

میپرسم بهتون اطلاع میدم

پیگیری کنید به نتیجه میرسید

اما برای هزینه کردن وکیل تون نرخ را زیاد گفتند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شکایت کنیدهزینه وکیل و تاخیر در پرداخت و چیزهای دیگه رو بزنید واسشفقط پول وکیل قبلش ندین

از کجا بفهمیم وکیل خوبی هم هست جای هست استعلام بگیریم بعد قرار داد چیزی میبند با وکیل که بگیم بعد از اینکه به پولمون رسیدم پول تو رو هم میدیم چون پول وکیل باید جور کنیم شوهرم کارمنده سختشه

راستی نیاز به وکیل هم نداره من برادرم وکیل نگرفت فقط از یکی از دوستاش مشاوره حقوقی گرفت

عه خب بعدا به پولمون بدون وکیل میرسیم الان شکایت کنیم حکم جلبشو صادر میکنن یا اتفاقی نمی افته فقط جلو حساباشو میبندن