2777
2789
عنوان

چی خیلی اذییتتون میکنه تو زندگی مشترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 114 پست
اینکه اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیم دنیاهامون متفاوته.از لحاظ رابطه بعد 3سال هنوزم بلد نیست چجوری رفتا ...

چیاتون باهم فرق داره ؟ اعتقادی یا مسائل دیگه ؟ رابطه رو برین پیش مشاور میتونه درستش کنه و یا خودت میتونی توضبح بدی ک چی میخای و ... گاهی وقتا زیادیم ک بهشون بگی بدتر خراب میکنن

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی مگه دنیا چند روزه که بخوای ناراحت باشی توش من که سعی میکنم حرف هیشکیو گوش ندم به شوهرممم گفتم گ ...

چه خوووب . منم اما مشکلم مادی نیست ... خوشیام تو لحطه اس ... بعضی رفتارا مثل خونسردی یا بیخیالی ادمو اذییتدمیکنه ..

چیاتون باهم فرق داره ؟ اعتقادی یا مسائل دیگه ؟ رابطه رو برین پیش مشاور میتونه درستش کنه و یا خودت می ...

نه مسائل دیگه.مثلا من طرفدار حقوق زنان اون یه مرد سالار زورگو بی منطق.من عاشق موسیقی و رمان و کتاب و فیلم های پرمحتوا بعد بشینم نقد فیلم بخونم یا حتی دارم رمان مینویسم.اون فیلمای خنده دار ابکی دوست داره و ارزوش اینه بره خارج خوش بگذرونه و اصلاا از فیلم درام و این چیزا سردرنمیاره.حتی یه صفحه از رمان هایی که نوشتم نخونده تو این3سال!انقدرم افکارش قدیمیه تا میگم مشاور جبهه میگیره.افسرده شدم از دستش😔

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
جرات ریسک نداره ؟ از طرفی تقصیریم نداره تو این وضع جامعه ، ریسک‌کردن کار هرکسی نیست ... سرمایه ام ند ...

درسته اونم هست که شما میگی اما یه جورایی وابسته اس یعنی کاریو تا باباش نگه درسته انجام نمیده بدم میاد از حرفایی که بین خودمون ردوبدل میشه راجع به مساءل مالی وام یا ازاین قبیل چیزارو میره میزاره کف دست باباش اونم تو دلشو بدتر خالی میکنه که نه نکنی بیوفتی دردسر !!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اره من کلا اهل دعوا نیستم اما وقتی بد اخلاقی میکنه بهانه میگیره بهش میگم قهر میکنم اما میگه ببخشید و ...

اصلا مردا زود یادشون میره ... منم گاهی خسته میشم بهش میگم ببین ببخشید گفتن تو کاریو درست نمیکنه سعی کن دیگه تکرار نکنی وقی میدونی ناراحتم میکنه اما باز روز از نو روزی از نو 

چراا ؟

به ظاهر خیلی همدیگرو دوست داریم و قربون صدقه و احترام بین مونه.اما یه خرده که صمیمی تر حرف میزنیم میفهمم اصلاا حرف همو نمیفهمم من تو یه دنیام اون یه دنیا دیگه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دقيقا من كلا بيخيال شدم ديگه از صبح تا شب كه نيست  شبم يه شام باهم ميخوريم يه فيلم ميبينيم و ...

ببین این شاید برا ۷ ۸ ماه جواب بده اما بعدش خسته میشی .. باید یه جایی حل شه . منم اینطوری فکر میکردم اما نمیشه ادم نمیکشه .. وقتی میبینم دوسم داره اما مثلا فلان رفتارش ک اذییتم میکنه رو هم تکرار میکنه دیوونه میشم ... اما باید حل شهد. نمیدونم چجوری ... 

ببین این شاید برا ۷ ۸ ماه جواب بده اما بعدش خسته میشی .. باید یه جایی حل شه . منم اینطوری فکر میکردم ...

اخه اصن ديگه مشكل اون نيست كلا سرده 

نه اخلاقي عاطفي خوبه خوبه 

ولي فيزيكي صفر صفر صفر مطلقه

فحش نمیده ببین با هرکسی دعواش میشه داد میزنه ولی سرمن کلا اصلا داد نمیزنه و رفتارش با من خیلیییی عال ...

خب اینکه مشت میزنه دیوار و .. از علاقشه و نمیتونه گریتو تحمل کنه و نمیدونه چطوری رفتار کنه .. انگاری گریه و ناراحتیت نقطه ضعفه اونه و نمیدونه چجوری بیانش کنه .