2777
2789
عنوان

چی خیلی اذییتتون میکنه تو زندگی مشترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای بیخیالی بدترین کارِ ... شوهر منم زیادی خونسرده و من همیشه با این رفتارش مشکل داشتم .

منم که کلا آدم استرسی هستم و دیگه دارم دق میکنم از دستش

خانه خرابِ تو شدم،بسوی من روانه شو.
اینکه وقتی یه حرفی رو می زنم برداشت دیگ ای از حرفم کنه و حرفمو درست نخونه

حس میکنم درد همه زنا مثل همه ... درک‌نمیکنن گاهی و این مبشه یه مشکل بزرگ 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

مشکل شوهرمن اینه مث من بلند پرواز نیست کلا از زندگیش راضیه میگه خیلیا همینم ندارن درحالی که من برعکسشم میگم باید تلاشمونو بیشتر کنیم اینده رو بسازیم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

اینکه اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیم دنیاهامون متفاوته.از لحاظ رابطه بعد 3سال هنوزم بلد نیست چجوری رفتار کنه و این من و سرد کرده.باهام زیاد حرف نمیزنه و بیش از حد تو کارش غرق شده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
😊 اون ک عادیه  . تهش اینه دماغشو میگیری تا خودشو جمع کنه 😁

اررره اصلا ب فكرم نرسيده بود الان امتحان ميكنم😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
امضاتون خیلی خوبه😁😁

لطف دارین😁

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!

هیچی مگه دنیا چند روزه که بخوای ناراحت باشی توش من که سعی میکنم حرف هیشکیو گوش ندم به شوهرممم گفتم گفتم نه پول میخوام نه چیزی همش دم خوش گذرونیم از وقتی اینجور شدم زندگیم عالی شده 18سال از زندگیم غصه خوردم بعضی وقتا تو فکر بودم از این به بعدشو میخوام با مامانمو سوهرم خوش بگذرونم گور بابا دنیا

بی فکری همسرم و اینکه هرکسی هرچی میخواد بهمون میگه شوهرم هیچی نمیگه مثلا احترام میذاره اما دل من خو ...

😔😔😔 تجربش کردم .. میگه هربار میگه اینبارو دیگه جواب میدم ولی باز ... باهاش حرف زدی ؟

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!