2777
2789
عنوان

کممممممک گیر کردم اساسی

421 بازدید | 46 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

فردا ان شاالله میخوایم بریم برای خرید سیسمونی

مادرم کارمنده.سرویس چوب رو خریدیم و برای بقیه ی وسایلا ۱۰ تومن داریم کلا

حالا همینطوری که حساب می کنم خریدا از ۱۰ تومن بیشتر میشه تازه لباساش خیلی کم میشه و کمد و کشو یجورایی خالی نشون میده

فردا داریم میریم عبدل آباد که فکر کنم از همه جا ارزونتره

حالاشما جایی رو میشناسید که قیمتاش مناسب باشه و بتونیم بیشتر لباس بخریم؟انقدر خورده ریزه تو لیست هست که کل پول خرج میشه.کلی هم از سر و تهش زدم ولی باز همونه.

کسی میدون خراسون رفته؟مغازه هاش زیادن؟ارزش داره بریم با توجه به اینکه باردارم و راه رفتن واسم سخته؟

معجزه ی خدا رو دیدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر نكن عبدل اباد ارزونه ها بعضي جاها پايين هستن اما چون بازارن و مشتري دارن گرون تر از همه جا ميدن همون بهار برو  و شانزه ليزههمه جور قيمتي هست كاملم هست فقط ضروري ها رو بخر چوب از الان نميخريدي بابا جا تنگ مني وقتي م برسه سن استفاده ش خراب شده و خيلي چيزا تا سه سال پيش خودت ميخوابه حهار پنج تا تكه ضروري داري بقيه رو كلي شوينده لباس پوشك ميخريدي و ازش عكاسي ميكردي

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

مبارکه گلم

من کل سیسمونیمو از انبار آقا بزرگ خریدم بسیار هم راضی بودم البته دوسال پیش خریدم

مثلا کالسکه خارجی فلان مارک (مارکش یادم نیست)انبار یک میلیون و پونصد بود ولی بهار همون مارک همون کالسکه سه میلیون بود..

کل سیسمونیم نصف قیمت دراومد.... کللللللی هم لباس خریدم

خیلی چیزا اصلا ضروری نیست.من یادمه مثلا یه سرویس بشقاب و قاشق و لیوان بخدا ۶۰۰ هزارتومن بود😕اصلا نمیتونم درک کنم....

چندتا لباس نوزادی ..زیاد نه چون زود کوچیک میشه.سرهمی جوراب پاپوش و و....... چیزاییکه ضروریهباور کن ۱۰تومن شاید کمتر بشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
فكر نكن عبدل اباد ارزونه ها بعضي جاها پايين هستن اما چون بازارن و مشتري دارن گرون تر از همه جا ميدن ...

واقعا مطمئنی عبدل آباد گرونتره؟

سرویس چوب رو بخاطر رسم سیسمونی خریدم تازه اتاق جدام نداره

معجزه ی خدا رو دیدم