2777
2789
عنوان

کممممممک گیر کردم اساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست
الکی پول لباس نده نهایت تا ۳ ماهگی بگیر  چون یه عالمه لباس ک مناسب فصلش نیست میمونه رو دستت&nb ...

اتفاقا من از کریر خیلی استفاده کردم همچنین کالسکه😐

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه الان افتادیم تو گرونی و بخاطر دلار هرروز جنسا گرونتر میشه.رفتم آقا بزرگ کالسکه هاش اکثرا ای ...

چه کاریه نی نی لای لای که ضروری نیست...اونم برقی

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
الکی پول لباس نده نهایت تا ۳ ماهگی بگیر  چون یه عالمه لباس ک مناسب فصلش نیست میمونه رو دستت&nb ...

زیاد فصلی نمیگیرم جنس تو خونه ای میخوام

شده خودم بشینم تو کالسکه باید ۳ تومنو ازش درآرم  

معجزه ی خدا رو دیدم  

اگه همسرت قرار قودبخره اینقدر خرج میکرد یا خانوادش قرار بود بخرن اینقدر خرج میکردن؟؟؟؟ از همین الان اینقدر همسرتون پرتوقع نکن عزیزم 

بازم هرچی خودت صلاح میدونی

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
عزیزم چه کاری مادرتو اینقدر به خرج بندازی طفلی شاغلم هس !! من سه سال پیش با ۲تومن سیسمونی کامل خریدم ...

کاش الان به همون قیمتا بود ولی به قول شما باید اولویتو بذارم رو لباس که مهمتره تا اسباب بازی

معجزه ی خدا رو دیدم  
زیاد فصلی نمیگیرم جنس تو خونه ای میخوام شده خودم بشینم تو کالسکه باید ۳ تومنو ازش درآرم   &nbs ...

تو خونه ای مارکای دانالو کوکالو تاپ لاین کارترز 

برو مدلاشونو از تو سایتاشون ببین 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
ده ملیون برای سیسمونی خیلیه...حتما همشو میخوای مارک بگیری وگرنه من حساب کردم خیلی بخوام ریخت و پاش ک ...

نه بابا مارک که پولم نمیرسه،هرچیزشو نگاه می کنم تو لیست لازمه ولی شاید بازم باید حذف بشه نمیدونم

معجزه ی خدا رو دیدم  

من خودم گاهی دولایی که همسرم بهم میداد چیز میز می‌گرفتم برا سیسمونی بچم میگفتم خانوادم خریدن