2777
2789
عنوان

کممممممک گیر کردم اساسی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مطمئنی عبدل آباد گرونتره؟ سرویس چوب رو بخاطر رسم سیسمونی خریدم تازه اتاق جدام نداره

اشتباه كردي واسه مردم بابا اره من خيلي چيزا اونجا بيشتر خريدم مثل برو سايت كوكالو مال لباس و ساك اينا كودكه تو سايت خيلي ارزون تر از عبدل اباد بود و ....مثلا شيشع واينا داروخونه ارزون تره و لباس از نمايندگي ها تو نت بخر و غيره تخت كنار مادر و كمكي شرينده حمام و صندلي غذا و يه وسيله بازي مدرن كه بشينه بازي كنه و كالسكه كرير تا دوسال مورد نيازشه والسلام😅

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
مبارکه گلم من کل سیسمونیمو از انبار آقا بزرگ خریدم بسیار هم راضی بودم البته دوسال پیش خریدم مثلا ک ...

متاسفانه الان افتادیم تو گرونی و بخاطر دلار هرروز جنسا گرونتر میشه.رفتم آقا بزرگ کالسکه هاش اکثرا ایرانی و خارجیاشم مثل جاهای دیگه بود.خیابون بهار که معروفه به گرونی

دو سال پیش خیلی شرایط بهتر بود یه نی نی لای لای برقی ۳۵۰ بود الان شده ۱۵۰۰

معجزه ی خدا رو دیدم  
خیلی چیزا اصلا ضروری نیست.من یادمه مثلا یه سرویس بشقاب و قاشق و لیوان بخدا ۶۰۰ هزارتومن بود😕اصلا نم ...

با توجه به قیمتای سایت سیسمونی حساب کردم کم اومد پولم😞چخبره ششصد!من ۷۰ در نظر گرفتم😁

معجزه ی خدا رو دیدم  

الکی پول لباس نده نهایت تا ۳ ماهگی بگیر 

چون یه عالمه لباس ک مناسب فصلش نیست میمونه رو دستت 

بعدم خیلی از وسایل بلا استفاده ان

من از کریر بچم اصلا استفاده نکردم کالسکه یکبار و روروئک هم یکماه بیشتر توش ننشست 

فقط الکی پول دادم 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

عزیزم چه کاری مادرتو اینقدر به خرج بندازی طفلی شاغلم هس !! من سه سال پیش با ۲تومن سیسمونی کامل خریدم !! اسباب بازی فقط چند تیکه !!  چون الان اینقدم خانوغده خودمو همسرم برایش آسیاب بازی میخرن که دوتا پلاستیک بزرگ زباله  اسباب بازی جم کردم دادم رفت ! ولی لباساشو جنس خوب ولی کم خریدم که تا دوسال جوابشو داد کالسکه صندلی ماشین و ایناهم خارجی نخریدم 

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

ده ملیون برای سیسمونی خیلیه...حتما همشو میخوای مارک بگیری وگرنه من حساب کردم خیلی بخوام ریخت و پاش کنم پنج ملیون بیشتر نمیخواد

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟