2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

3009 بازدید | 37 پست

بچهایی ک تو رژیم کتو موفق شدن ی لحظه بیان

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوریه؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
من حامله شدم ولش کردم . عجب رژیم خوبیه

برنگشت؟

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
عمه همسرم 20کیلو کم کرد ولی برگشته جدیدا

خب فک کنم باید چن وختی تثبیت بگیری

میشه لطفا راجع به رژیم توضیح بدین چیه و چجوره

کتوژنیک رژیمیه ک کربوهیدرات تقریبا حذف میشه و چربی های مفید جایگزین میشه

چطوریه؟

حذف کربو هیدرات و اضافه کردن چربی های مجاز

من یک ماهه زایمان کردم واقعا چاق شدم خودمم شیر میدم بحث شکم ب کنار رون و با سن و دستها کلااااا چاقق ...

عزیزم چون شیر میدی فعلا هیچی

سرچ کنم بالا میاد؟

اره عزیزم

کتوژنیک رژیمیه ک کربوهیدرات تقریبا حذف میشه و چربی های مفید جایگزین میشه

من کتوژنیک نگرفتم ولی رژیم بدون کربوهیدراتم 😣

نمیدونی فرق این دوتا رژیم باهم چیه؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
من یک ماهه زایمان کردم واقعا چاق شدم خودمم شیر میدم بحث شکم ب کنار رون و با سن و دستها کلااااا چاقق ...

تا شش ماه ورم داری ها 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا