2777
2789

دعا کنیم همین که خدا باران رحمت و پاییز زیباشو نشون بده ما که تحریم جهانی هستیم لااقل خدا جون تحریم طبیعی نکن، خدایا به تو پناه میبریم

مادربزرگم تعریف میکرد قدیم ها همسایه ها میرفتن درخونه ها از هر خونه یه ذره وسیله آش میگرفتن و همه باهم جمع میشدن آش بارون درست میکردن بعد واقعا بارون میومد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه برای هفته های دیگه بارش های خوبی رو پیشبینی نکردن برای کشور بجز شمال کشور مثل شمال استان قزوین و گیلانو مازندرانو اردبیل. هرچی گرمایش جهانی بدتر بشه وضعیت ماهم بدتر میشه الان مسکو هنوز برف نیومده توی پیشبینی ها هم قرار نیست که بیاد اما بجاش بیش از حد قبل بارش داره.

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

داریک برنامه جدیدیه ک با ثبتت 5سوت و با دعوت دوستات10سوت طلا میگیری

اول باید داخل سایت همیاران داریک ثبت نام کنی و بعد داریک دانلود کنی

این کد من :887812

اگه با کد کسی ک تو همیار نیس قبت نام کنی جایزه تعلق نمیگیره حتما داخل سایت همیار ثبت نام کنین

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜

من چند روز پیش شاه عبدالعظیم بودم بعد از هر نماز برای بارش باران استغفار میکردن خیلی حس خوبی بود

کاش تو تلویزیون هم اینو بگن 

مثل دوران کرونا که دعای عظم البلا پخش می‌شد 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره