2777
2789
عنوان

شما جای من باشین همچین ریسکی رو میکنید برا لاغری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 44 پست

تبلیغات زیر پوستی در نی نی سایت زیاد شده ، لابد الان منتظری یکی بگه از کجا میگیره قرص دست ساز رو و ادامه ی ماجرا ..

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغات زیر پوستی در نی نی سایت زیاد شده ، لابد الان منتظری یکی بگه از کجا میگیره قرص دست ساز رو و ا ...

من خودمم نمیدونم از کجا میگیره دوستش از تهران میگیره 

نه حوصله  تبلیغ دارم 

نه حوصله کل کل با آدمایی مثل شما 

علی یارتون

🤍✨️Hala Madrid

نه آخه تو که نمیدونی ترکیبات اون قرص چیه و اصلا ترکیباتش سالم هست یا نه ؟ بجاش ورزش کن ، باشگاه برو ...

به خدا یه ساعته دارم گریه میکنم خیلی درد داره 2 ماه رژیم بگیری  غذاهایی که دوست نداری رو بخوری کلی تحرک داشته باشی آخرش 2کیلو دیگه خسته شدممم

🤍✨️Hala Madrid

به خدا یه ساعته دارم گریه میکنم خیلی درد داره 2 ماه رژیم بگیری غذاهایی که دوست نداری رو بخوری کلی ت ...

خوب چرا انقد خودت رو اذیت می‌کنی قربونت برم 🥲

تو یه توپولو خیلی نازی پس خودت رو دوست داشته باش🥺✨

خوب چرا انقد خودت رو اذیت می‌کنی قربونت برم 🥲تو یه توپولو خیلی نازی پس خودت رو دوست داشته باش🥺✨

خیلی زورم میاد احه خواهرم 8 ماهه وزنش ثابته چاقم نیست  64 کیلوئه با قد 170 به خدا 8 کفگیر برنج میخوره سس نوشابه 

غذا نونی باشه 3 4 تا نون بعد

من یادمه 2 3 ماهی هست بیشتر از 2 کفگیر برنج نخوردم 

🤍✨️Hala Madrid

به خدا یه ساعته دارم گریه میکنم خیلی درد داره 2 ماه رژیم بگیری غذاهایی که دوست نداری رو بخوری کلی ت ...

عزیزم ماها مزاجمون مشکل داره من برعکس شما ۱ماه کالری شماری کردم بیشتر از همیشه خوردم فقط ۱ کیلو اضافه کردم خب مزاجم طوریه ک چاق نمیشم یه طب سنتی برو اصلاح مزاج کن بعد رژیم بگیر.

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اول اینکه از اونی که خورده از خودش بپرس قرص چجوریه. خب فرصتی دست ساز فرق میکنند با هم. 

بعدم اگر رژیم غذایی رو رعایت نکنید و ورزش هم نکنید لاغری با همین قرص‌ها همبعدا برمیگرده. 

برای میزان غذا هم فقط کالری شماری کن ببین در طول یک روز چقد میخوای. منم قبلا فکر میکردم چقد‌کم غذا میخورم اما وقتی کالری شماری کردم فهمیدم چقدر زیاد میخورم. ریزه خواری ها و غذاهای ناسالم اصلا به چشم نمیان 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اسی لطفا یه روزت از صبح تا شب و بگو چیا میخوری نمیشه که نخوری و لاغر نشی

ببین صبحانه نمیخورم  شاید یه سیب

یدونه خرما اینا باشه

غذا برنج  و ماکرونی باشه 2 کفگیر و نیم اینا(قبلا زیاد بود وقتی رژیم گرفتم دیگه عادت کردم به کم الان ناخودآگاه همینقدر میخورم حدود 4 ماهه)

نونی هم باشه یدونه اینا نون میخورم 

ولی اگه چیزایی که دوست دارم باشه مثلا تنقلات زیاده روی میکنم اونم هفته ای یکی دوبار همین

🤍✨️Hala Madrid