2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 37 پست
من چون خودم بدم میاد از لایک فک میکنم بقیم بدشون میاد🙃چن کیلو بودی قبلا

آره بشدت بدم میاد آخه ینی چی جواب هر پست رو که میدن لایک میکنن؟😐عزیز گفتم که من چون یهویی تصمیم به رژیم گرفتم یادم رفت وزن کنم اما خودم فک کنم کمه کمش پنج کیلو کم کردم بدون ورزش هرکی میبینتم میگن چقد عوض شدی چقد لاغر شدی😍😍😍😍

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
آره بشدت بدم میاد آخه ینی چی جواب هر پست رو که میدن لایک میکنن؟😐عزیز گفتم که من چون یهویی تصمیم به ...

من ۸۲بودم الان ۷۳ام

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم کتو برگشت میکنه متاسفانه 

من ی دوره دوماهه ازخانم ساداتیان گرفتم کارشون عللیه باسالم خوری گرسنگی ندلشتم مطابق سفره هم بود اشتهامم کم شد 12کیلودوماه کم کردپ خداروشکر چندماهه وزنم ثابت مونده  کارشون عالیه  ورزش هوازی هم گفت توخونه انجام دادم 

ایدی تل گرلمشون واسه مشاوره PPPPP_e@

من ۸۲بودم الان ۷۳ام

تو چن وقت انقد کم کردی؟

ورزشم داری؟ورزشت چیه؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
میشه لطفا راجع به رژیم توضیح بدین چیه و چجوره

همون طور که بقیه کاربرا هم گفتن , رژیمیه که توش کربوهیدرات رو به حداقل می رسونیم ولی به جاش سهم چربی و پروتئین رو بیشتر می کنیم. تو این مقاله هم چیزای زیادی درموردش نوشته شده. فک می کنم براتون مفید باشه.

http://blog.bamailto.com/رژيم-غذايي-كتوژنيک-چيست/

من ۱ماه رژیم کتو گرفتم واقعا رعایت کردم و ۶کیلو کم‌کردم،از اون به بعد کربوهیدراتو مخصوصا برنجو خیلی کم‌کردم و کلا حجم غذام کم شده،دو وعده شده غذام(صبحانه و ساعت۱۹شام میخورم،تنفلاتم مغزیجات میخورم)۵کیلو دیگه کم‌کردم و بخاطر سردی زیاد معدم هر روز چای ماسالا ک خودم درست میکنم میخورم اونقد تاثیر داشته برام که مثل زمان رژیمم دهنم تلخ میشه هنوز(زمان چربی سوزی این حالت پیش میاد)سایزم۴۶بوده شده۳۸_وزنم ۷۱بوده الان شده۵۸.

من ۱ماه رژیم کتو گرفتم واقعا رعایت کردم و ۶کیلو کم‌کردم،از اون به بعد کربوهیدراتو مخصوصا برنجو ...

وای خیلی عالیه ک

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰