2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 37 پست
من کتوژنیک نگرفتم ولی رژیم بدون کربوهیدراتم 😣 نمیدونی فرق این دوتا رژیم باهم چیه؟

کتو چربی داره و بدن تحلیل نمیره

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد ی گروه تو ت.ل.گ.ر.ا.م بزنیم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
کتو چربی داره و بدن تحلیل نمیره

میشه بیشتر توضیح بدی؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
سلام رژیم کتوژنیک خوب نیست چون عوارض زیاد داره،. ببین این رژیم فقط برای بینا ان خاص مثل صرع تجویز می ...

ن عزیزم رژیم مورد تاییدیه و حتی کسایی ک کبد چرب و کلسترول دارنم درمان میشن بهتره ی سر ب پیج کتوزیست تو اینستا بزنید

کاش میشد ی گروه تو ت.ل.گ.ر.ا.م بزنیم

آره خوب میشد ولی طبق تجربم میگم همه دعوا میکنن و لفت میدن بیشتریشونم تل ندارن از جمله خودم😂😂😂

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
میشه بیشتر توضیح بدی؟

مثلا برنج و نون و میوه نمیخوری اما سبزیجات و چربی های مجاز مث روغن حیوانی زیتون کله پاچه گوشت تخم مرغ ماهی کنسرو ماهی مجازن

آره خوب میشد ولی طبق تجربم میگم همه دعوا میکنن و لفت میدن بیشتریشونم تل ندارن از جمله خودم😂😂😂

ای بابا

مثلا برنج و نون و میوه نمیخوری اما سبزیجات و چربی های مجاز مث روغن حیوانی زیتون کله پاچه گوشت تخم مر ...

وای چقد سخته 

من نون و برنج الان نمیخورم اصن ولی میوع دائم میخورم صبونه میوه میان وعده میوه اصن نمیتونم میوه نخورم😐

وای چقد سخته  من نون و برنج الان نمیخورم اصن ولی میوع دائم میخورم صبونه میوه میان وعده میوه اص ...

میوه خودش قند زیاد داره دیگ تو این رژبم نمیشه البت من خودم معتاد ب قند میوم اما تو کتو انقد احساس سیری داری ک خودت دوس نداری بخوری

میوه خودش قند زیاد داره دیگ تو این رژبم نمیشه البت من خودم معتاد ب قند میوم اما تو کتو انقد احساس سی ...

درسته قند داره اما قند طبیعی تو رژیمه بدون کربوهیدرات مشکلی نداره بخوری فقط قند مصنوعی نباید بخوری منم قبلا لب به میوه نمیزدم الان معتادش شدم بددجور😁

درسته قند داره اما قند طبیعی تو رژیمه بدون کربوهیدرات مشکلی نداره بخوری فقط قند مصنوعی نباید بخوری م ...

چن وخته این رژبمو داری چقد کم کردی وزن اولت چقد بود

چن وخته این رژبمو داری چقد کم کردی وزن اولت چقد بود

راستشو بخای من یهویی تصمیم به رژیم گرفتم بخاطر همین وزن نکردم ولی چهار سایز کم کردم تو یکماه بدون ورزش چون من شرایط ورزشو ندارم فقط رژیم الانم مانتو جدیدم برام گشاد شده😍😍😍 الان دو ماهه که رژیمم البته دو روزشو استراحت بودم😂راستی ممنون که لایک نمیکنی😘

راستشو بخای من یهویی تصمیم به رژیم گرفتم بخاطر همین وزن نکردم ولی چهار سایز کم کردم تو یکماه بدون ور ...

من چون خودم بدم میاد از لایک فک میکنم بقیم بدشون میاد🙃چن کیلو بودی قبلا