aramesh6896 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 360 عنوان دوستان چادری یه لحظه لطفا! 3257 بازدید | 39 پست من تا حالا چادر دانشجویی سر میکردم،حالا چادر عربی خریدم، نمیدونم سایز من هست یا نه، آخه قدش برام بلنده،چطور بفهمم اندازمه 1398/06/09 | 23:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28446 پروکن ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 سرت کن ببین زمین میفته مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
naaaaannnni عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 1750 خودت میگی بلنده دیگه بعد چرا میگی از کجا بفهمی اندازته😕🤔 مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
aramesh6896 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 360 سرت کن ببین زمین میفته آره، آخه موقع خرید کفش پام بود اندازش بهتر بود
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37185 سرت کن برو جلوی آینه قدی بایست قدشو توآینه ببین یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 اگه فقط پایینش زمین میخوره بده یکم خیاط برات کوتاه کنه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
رهاآوا۷۲ عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 721 قدش بلنده ینی سایزت نیست دیگه. سایز چادرها به قده. بعدشم بلند باشه هم میکشه زمین هم سنگین میشه وزن چادر جمع و جور کردنش سخته مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.
هنا۹۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4215 چادر که سایز بندی نیس عزیزم باید قدش اندازه باشه گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چیییییپس_سرکه عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 4732 آره، آخه موقع خرید کفش پام بود اندازش بهتر بود فروشنده میپرسه دیگه قدت چنده که سایزتو بده، کفش هم یکم پاشنه داره دیگه چادر کوتاه نمیمونه که اللهم عجل لولیک الفرج
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 آره، آخه موقع خرید کفش پام بود اندازش بهتر بود خوب برو توراه پله یاحیات باکفش پرو کن چون برابیرون میپوشی اگه بلنده ببر تعویصش کن چون اذیت میشی بگی یه سانت کوتاهتر میدن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نددللبزر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1222 آره، آخه موقع خرید کفش پام بود اندازش بهتر بود خب تو قراره با کفش بپوشیش
aramesh6896 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 360 خودت میگی بلنده دیگه بعد چرا میگی از کجا بفهمی اندازته😕🤔 کفش که میپوشم در حد یکی دو سانت بلنده، قدش که میدونم بلنده، میپرسم که وقتی قدش بلنده یعنی برام بزرگه کلا؟ یا کوتاهش کنم مشکلش حل میشه؟