2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بدجوری شکوند 💔💔💔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست
چقدر ناراحت شدم، نمیتونم تصور کنم حس خودت چیه، مشکل چیه؟ چند وقته اقدامید یا همینجوری گفته؟

من هرمونی چاقم از بچگی کلا چاق بودم تیروییدم کم کاره الانم پلی کیستیکم دکترم رفتم خودشم مورفولوژیش پایین بود دکتر گفت ای یو ای  سه بار انجام دادیم نشد دکتر گفت شوهرت بررسی بشه بعدش تو بیا لاپرا شاید مشکل داخلیه شوهرمم از ترس اینکه نگن مشکل تو هست یه عالمه قرص تقویتی خرید باسگاهو ترک کرد رفت ازمایش داد مورفولڗیش نرمال شد بعدم داروهارو ترک کرد میگم تو واسه رو کاغذ میخواستی نرمال باشی یا واقعا بچه میخوای چرا دیگه نمیخوری قرصارو الانم کل فشار روی منه واسه بارداری نمیدونم چیکار کنم سه سال تحت درمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرمونی چاقم از بچگی کلا چاق بودم تیروییدم کم کاره الانم پلی کیستیکم دکترم رفتم خودشم مورفولوژیش پ ...

ان شا الله دامنت سبز بشه و ب حق همین محرم مشکل توهم حل شه ❤

🤗🤗🤗
من هرمونی چاقم از بچگی کلا چاق بودم تیروییدم کم کاره الانم پلی کیستیکم دکترم رفتم خودشم مورفولوژیش پ ...

الهی، عزیزم خیلی سخته، خواهر من بعد چند سال درمان الان بارداره، دقیقا حس و حالت رو میدونم، ان شاالله به زودی خدا نی نی سالم و صالح بهتون بده