2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بدجوری شکوند 💔💔💔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست
والا بخدا من تو یه ما۷تومن هزینه کردم شوهرم هی میگفت نیومده اینجوری خرج داره وای بر اومدنش ناراحت شد ...

بضیا ک از بی فکری شونه هواسشون نیس چی میگن ولی بضیا هم واقعن شورشو در میارن

دلم از مردای زندگیم خونه از همشون بدم میاد اصن از جنس مرد متنفرررررررم 

همسرم دلیل من است. 💜🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این دارو به چه درد میخوره

من مشکل ایمنی دارم.بدنم جنین رو پس میزنه سقط میشه.این دارو برای جلوگیری از سقط هست

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

عزیزم ناراحت نباش چیزی نیست،من نمیخوام کار شوهرتو توجیح کنه و حرفش اصلا درست نبوده ولی یه درصد احتمال بده اونم اندازه شما بخاطر بچتون ناراحته یا فشار مالی رو داره تحمل میکنه،اون نمیتونه ناراحتیش رو بروز بده اینطوری گفته

بضیا ک از بی فکری شونه هواسشون نیس چی میگن ولی بضیا هم واقعن شورشو در میارن دلم از مردای زندگیم خون ...

نه بابا شوهر من دستش خالی منم هنوز باردار نشدم فعلا دارم هزینه میکنم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
اعتماد به نفستو از دست نده.... خودبزرگ بینی داره که اونم فقط توهمه  سعی کن وزنت رو نر ...

لامصب زندگیو جهنم کرده با بیخیالی و بی احساسیاش دیگه انگیزه ندارم اما دوهفته هست یکم دارم تلاش میکنم باشگاه میرم

عزيزم از١٨هفتگي به بعد جنسيت جنين كامل مشخصه قبل ١٨هفتگي در حد حدسياته

بعدم هميشه ازمايشگاه معتبر برو

الان من خيلي شنيدم اطرافيان ازمايشگاه معمولي رفتن به همشونم گفتن احتمال سندروم فقط برا اينكه پول اضافه بگيرم در صورتي كه بچه كاملن سالمه

جزعشق،جهان نكته ارزنده ندارد
اگه آزمایش دوم هم بگه احتمال سندرم هست بعد چی میشه ؟

سقط قانونی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️