2777
2789
عنوان

چکار کنم با دخالت های مادرم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 75 پست
حق با شماس اونم‌مادر ی عمر اینجوری بوده عوض شدنی نیست.یاد دوستم افتادم مامان ش مثل مامان شما

نه عوض شدنی نیست 

بعد جالبه داداشم شب تا صبح خونه نمیره هر روز با یه دختره بهش گیر نمیدن 

من که خلاف سنگینم نوشابه و دوغ بوده این همه اذیت میکنه اونم بعد ۱۰ سال مستقل بودن 

هی خواهر  انقدر تو مخم خونده  که دیگه با شوهرم دعوام میشه  تا حرفی بزنم میگه مادرت ...

دقیقا مثل همسر من از خانوادت یکم زده شو بدنیست.من 1ماه پیش بخاطر اینکه بابام سر بچم داد زد 2هفته 1بار شاید برم خونشون 1بلوک باهم فرقمونه ولی نمیرم بخاطر دخالتاشون

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم جواب تلفناشو نمیدادم خونش نمیرفتم اگرم میخواست بیاد میگفتم خونه نیستم راجب کارامم گذارش نمیدادم بهش کلا جوری باهاش رفتارنمیکردم ک بخواد دخالت کنه

به اسمم توجه نکنین اکانت خودم نیس😂🎈
به نظرم عزیزم به مادرت بها نده وگرنه باس بهای سنگینی بابتش بدی،اصلا هم بخاطر مادرت خانواده شوهرتو نا ...

بخدا بهای سنگین دادم 

شوهرم رو از خودم سرد کردم 

انقدر گفت باید بیایی شهرستان زیاد بمونی و منم مجبور میشدم بمونم از اون ور شوهرم میگفت پول ندارم بیام دنبالت  اصلا چرا رفتی من نهار ندارم بعد میشد دعوای بزرگ 

بعد بع مامانم میگفتم میگفت تو عرضه نداری باهاش قهر کن باهاش حرف نزن 

مثلا میگفت با شوهرت بحثی چیزی میگه خاک تو سرت چرا زود باهاش حرف میزنی قهر کن و فلان 

و.....

بخدا بهای سنگین دادم  شوهرم رو از خودم سرد کردم  انقدر گفت باید بیایی شهرستان زیاد بمونی ...

عزیزم با مادرت قطع رابطه کن خیلی از مادرها هستن که فقط اسم مادر رو یدک میکشن نمونش هم مادر خود بنده که بهش اجازه کوچکتریت دخالتی نمیدم اصلا نمیذارم جو خونم عوض شه بخاطرش

شوهرتو دو دستی بچسب و مادرتو بیخیال شو اگه زندگیتو دوست داری

مادر شما بیماره، اگه میخوای کمکش کنی راهش اینه که ببریش پیش مشاور که با این وضعیت بعید میدونم بیاد.& ...

بخدا منم خسته شدم از این وضع میخوام درست شه 

مثلا الان ما اردیبهشترفتیم شهرستان 

الان هر روز زنگ میزنه پس کی میاید پس کی میاید ؟میگم فعلا کار داریم شوهرم این ماه حقوقش ندادن ماشینم نداریم سخته 

میگه باباتو میفرستم دنبالت بیا 

میگم نه یه وقت دیگه ناراحت میشه حرف میزنه 

من خودم به این نتیجه رسیدم مثلا میخواد با این کارش خودشو به دیگران نشون بده مثلا گیر میده به من ماه محرم بیا شهرستان 

که مثلا پز بده به دیگران یا نمیدونم بخدا تو کارش موندم 

خواسته قلبیم اینه که شوهرم یه وقت مناسب باشه باهم بریم و بیایم کنار هم باشیم اما همیشه تنها میرم 

انقدر مادرم میگه بیا شوهرمم مارو میبره خودش بر میگرده تهران 

بیخیال بقول دوستان ببرش مشاوره  مامانت هرچی میگه تو کار خودتو بکن مامان من فقط باید بهش اطلاع ب ...

مشاوره که کلا شدنی نیست 

وای مامان من که همه چیو بدونه بیچاره میشم 

مثلا من اصلا دوست دوران مجردی ندارم اگرم داشتم جلو اونا انقدر فوشم میداد منم قطع رابطه میکردم 

الانم ازدواجم کردم بعد ۱۰ سال مثلا بل دوستی کسی بریم بیرون بهش نمیگم وگرنه بیچاره میشم 

میخواد بگه نکنه هرزه شده زنی که بیرون باشه هرزه ست 

کجا رفتی فلان کروی

تازه میگه عروسی رفتنی تالار لخت نشو 

این جور زنا بد کاره ن 🤤

مشاوره که کلا شدنی نیست  وای مامان من که همه چیو بدونه بیچاره میشم  مثلا من اصلا د ...

مادرت کلا بد بین هست نسبت به محیط اطرافش در جریان کارات نزارش 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
اونوقت شوهرت مشکلی با مادرت نداره که چرا اینقد گیر میده... به بابات بگو که مامانت زیاد تو زندگیت دخا ...

بابام اگه نبود الان مامانم طلاق منو گرفته بود 

پس که میگه به شوهرت بها نده بهش رو نده باهاش قهر کن خونه پدر شوهر مادر شوهرت نرو باهاشون قطع رابطه کن 

بابامم خودش میدونه ولی چه کنه اونم مثل مجبوره دم نزنه 

شوهرم چرا چیزی نمیگه 

مثلا الان میز تلویزیون ۱۰ ساله داریمش بهش میگم عوض کن کهنه شده 

میگه باز چی شده نکنه مادرت زنگ زده 

در این حد شوهرم شکاک شده 

درود  مادر شما دچار ترکیبی از بیماری های عصبی هستند.  باید زودتر درمان بشوند در غی ...

درود بزرگوار 

دقیقا خیلی هم عصبی هست 

از پا درش آورده دیگه انقدر میشینه فکر و خیال میکنه و خودشو اذیت میکنه ۴۴ سالشه اما داغون شده 

مادرم با تمام دخالت کردن هاش دوستش دارم 

گاهی با خودم میگم شاید چیزی در گذشته بوده که اذیتش کرده شاید تقصیر خودش نیست ....

درود بزرگوار  دقیقا خیلی هم عصبی هست  از پا درش آورده دیگه انقدر میشینه فکر و خیال می ...

بله دیگه ایشون کنترلی ندارن بر خودشون متاسفانه! تغییر رفتار ازشون نخواین.

ان شاءلله که خدا شفاشون بده اما حتما به دکتر مراجعه کنید.

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد.