2777
2789
عنوان

ی حرفی بزنم

64 بازدید | 9 پست

امروز اولین روز دانشگاهم بود .. رشته پرستاری داشنگاه آزاد

بعد با بچه ها ک داشتیم صحبت میکردیم بیشتریا پشت کنکوری بودن ک قبول شدن

من دوازدهم بودم یعنی اصلا پشت نموندم

ی دختره مثلا میگفت سال اول هم پرستاری آورده بود ولی باز پشت موند آخر هم اومد پرستاری

بعد من امروز خیلی خودمو سرزنش کردم گفتم کاش بهتر بود منم ی سال پشت میموندم امسال دانشگاه نمیرفتم شاید بهتر می آوردم ..

نمیدونم خیلی دودل شده بودم خیلی احساس بدی دارم.. همش میگم فلان فامیلمون سال اول با اینکه ۵ هزار آورده بود باز پشت موند و سال بعد زیر ۲۰۰۰ آورد یا فلان دوستم با اینکه سال اول رتبه خوبی آورد پشت موند ..  حس میکنم اشتباه کردم از طرفی هم میگم ن کار درستی کردم

کلا خیلی ذهنم آشفته هست

ب کسی چیزی نمیتونم بگم گفتم اینجا بگم کمی سبک شم.. همین یکم پیس از دانشگاه برگشتم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت این اوایل چون هنوز از حال و هوای کنکور درنیامدم اینجوریه؟یعنی ی مدت بگذره اوکی میشم؟

اگه ب رشتت علاقه داری حتما خوب میشی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

دختر خاله من ۳ بار پشت کنکور موند هر سه بار هم پرستاری آورد پرستاری رشته خوبیه بازار کار هم همیشه دا ...

ب خودم میگم تو الان دودل هستی نمیدونی چی درسته چی غلط.. پس الان بشین لیسانس پرستاری رو بگیر بعدش ببین هنوز اون موقع هم مثل الان دودلی یا ن.. اگه اون موقع دودل بودی  برو باز کنکور بده.. اون موقع تازه ۲۲ سالم میشه حتی اگه اون موقع هم همچنان آشفته باشم دیر ک نیست میتونم باز کنکور بدم.. بعضی ها با ۳۰ سال سن باز کنکور میدن من ک تازه ۲۲ سالم میشه بعد گرفتن لیسانس

بنظرت این حرفم منطقی نیست؟

آخه میگم شاید الان  چون هنوز از حال و هوای کنکور درنیامدم اینطوریم درسته؟

ب این فک کن ک ی سال از زندگیتو حروم نکردی

اینم حرفیه درسته

بنظرت کم کم این فکرا از سرم بیرون میره؟

آخه میگم شاید چون الان هنوز از حال و هوای کنکور بیرون نیومدم اینطوری باشم ن؟