2777
2789
عنوان

چکار کنم با دخالت های مادرم 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 75 پست
تقریبا یکم مثل همه دردامون بااین تفاوت که من نمیذارم دخالت کنن البته حرفاو زخم زبوناشون رو میشنوم ول ...

منم همه رو میشنوم و فقط خود خوری میکنم 

وای مامان من یه روز زنگ زد گفت کجای نفس نفس میزنی گفتم از سر کار میرم خونه 

گفت نهار داری ؟گفتم تن ماهی گرفتم بعد گفتم چقدر هم گرون شده ۱۵ هزار دادم یه تن ماهی 

بعد رفته به داداشام و بابام گفته دخترم هیچی نداره گفته پول نداشتم برای نهار تن ماهی بخرم 

بعد بابام زنگ زد شماره حساب بده پول بریزم حسابت پول ندارین 

خیلی بهم برخورد بابام بیچاره گناهی نداره 

مامانم پیازداغ زیاد میکنه 

منم بخدا بخاطر همین کار های مامانم ازدواج کردم شوهرم اصلا نمی شناختم هیچ حسی بهش نداشتم اما گفتم خونه شوهر بهتر از اینجاست 

ببخشید واجبه همه چیزو گزارس کنی مثلا کی میری  کجا میری با کی میری چند بار هرچی گفت بگو خوب ...

خب توی تهران ازش دورم نمیتونه کنترلم کنه 

ولی شهرستان که میرم خونه پدرمم دیگه 

هر جا برم میفهمه 

مثلا بعد ۷ ماه میرم خونشون میگم بیاین نهار ببریم بیرون 

میگه خوبه تازه از تهران اومدی بیرون چی ؟من هزار کار دارم 

تو چه ولگردی 

انگار مثلا من تهرانم همش در گشت و گذارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید جوونی سختی داشته،شاید باحرفاشون ازارش دادن وشاید اینکه توبچه بودی ومتوجه نشدی باهاش صحبت ک ...

خب منم میدونم یه چیزی هست که اذیتش میکنه 

انقدر عوضی نیستم که نفهمم مادرمه نمیگم بده مهربونه به شدت اما اخلاق و رفتار های خاصی داره 

خودش گاهی میشینه گریه میکنه میگه مادرش (مامان بزرگم)به یه چی زده تو سرش خون دماغ شده چند روز 

بعد دوباره گریه میکنه میگه مادر شوهرم (مادر بزرگم )

شامپوهامو خالی میکرده تو حموم بعد بابات منو کتک زده 

فکر کنم گذشته عذابش میده 

بابام اگه نبود الان مامانم طلاق منو گرفته بود  پس که میگه به شوهرت بها نده بهش رو نده باهاش قه ...

بنظر من زیاد به مادرت توجه نکن از ۱۰ تا تماسش یکیشو جواب بده تا حساب کار بیاد دسش که بفهمه هر زندگی حریم داره. ناراحت نشی ولی خودت بد عادتش کردی بس تو این زمینه بهش رو دادی

بخدا بهای سنگین دادم  شوهرم رو از خودم سرد کردم  انقدر گفت باید بیایی شهرستان زیاد بمونی ...

عزیزم فقط با شوهرت برو با اونم برگرد نمون.جدای از خورد و خوراک شوهرت ی نیازهای دیگ هم داره هر مردی تا ی حدی تحمل دار خدای نکرده دیدی ب راه بد کشیده شد. احترامت ب مادرت بذار ولی ب دخالتاش محل نده

منم همه رو میشنوم و فقط خود خوری میکنم  وای مامان من یه روز زنگ زد گفت کجای نفس نفس میزنی گفتم ...

سعی کن سر سنگین باشی باهاش .بچها خوب میگن فوحش میده تلفنتو قطع کن زنگ میزنه چندتا درمیون جواب بده.یجوری بفهمون که دخالت نکنه .شهرستان خونه مامانت رفتی ب همسرت بگو که ببرتت پیش عمه هات و.... .همسر من دعوای آخر بمن گفت نذار بچم زیر دست مادرت بزرگ شه.تو ام نذار ی روز این حرفو همسرت بهت بگه هر طور شده راهی که تو وهمسرت صلاح میدونین برین از حقت باید خودت دفاع کنی عزیزم.موفق باشی

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
دقیقا مثل همسر من از خانوادت یکم زده شو بدنیست.من 1ماه پیش بخاطر اینکه بابام سر بچم داد زد 2هفته 1با ...

بخدا زده شدم دلم میخواد کمتر برم که کمتر مشاجره داشته باشیم 

دختر منم یه حرفی چیزی میگه مامانم میگه بزنش چه پروه 

میگم مادر من اون عهد قجر بود بچه نباید حرف میزد 

مگه چی گفته ؟

اشتباه نکن شوهرتو ول نکن بیخیال مادرت شو ب بابات بزنگ شرایطتو بهش بگو  بگو ک با شوهرت داری ب م ...

پدرم یه اخلاقی داره که بخوام وارد ماجرا کتم اذیتش میکنه مادرمو 

فقط باید سعی خودمو بکنم نزارم دخالت کنه 

خب منم میدونم یه چیزی هست که اذیتش میکنه  انقدر عوضی نیستم که نفهمم مادرمه نمیگم بده مهربونه ب ...

اونم دلش نمیخواد اینجوری بشه اما ازبس روش فشار اومده دوره خوبی نداشته ،یهو عصبی میشه پرخاشگر میشه،مادر منم یکسره هرروز داستان واس ما تعریف میکرد که این بلا سرم اومده اینجوری شده یه بند گریه میکرد،همیشه هروقت از جانب اونااذیت میشد ،به من وبرادرم وپدرم پرخاش میکرد،حالا تو یکاری کن بشین باارامش باهاش حرف بزن هرچقدر پرخاش کرد تو باز اروم باش وحق وبه مادرت بده اینجوری یکم ارومتر میشه،بهش حس قدرت بده،مثلا بگو اونا الان که نیستن ،وتوالان زندگی خودتو داری گذشته ها گذشته....به پدرت بگو بهش محبت کنه یا اصلا یه مسافرت دونفره برن😊

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄