2777
2789
من 160فعلا نقد دارم باهاش کار میکنیم به سودش دست نمیزنیم 60تومنم طلا دارم یه مغازه ام تو شهرستان باب ...

آدم ب خانومایی مث شما افتخار میکنه

چه کاری میکنین؟ یا چه کاری الان سود توشه

Live For Yourself

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه تامین اجتماعی.ماهی ۵۱۵ تومن میدم.بعده ۲۰ تا ۳۰ ساا،بهم حقوقه کارمندی تعلق میگیره،حداقل اون موقع ...

شماکه الان میتونی ماهی پونصد بدی معلومه بیست سال اینده چندین برابرشو بدون کمک بیمه خودت داری نیازی نداری بیمه بیاد بعده بیست سی سال بهت بده دولت باید منو امثال منیکه فقطط میتونیم ماهی صدوخورده ای بدیمو راست میگه دستمونو بگیره ماییم که بیست سال دیگه بااین گرونیا به نون شبمونم محتاجیم ههعععی

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
شماکه الان میتونی ماهی پونصد بدی معلومه بیست سال اینده چندین برابرشو بدون کمک بیمه خودت داری نیازی ن ...

نگو عزیزم.منن اندازه خودم بدبختی و ترس دارم.زیره این زندگی و اتفاقا له شدم.با دارو و این مسائل دل خوش هستم

آدم ب خانومایی مث شما افتخار میکنه چه کاری میکنین؟ یا چه کاری الان سود توشه

من  برنج و بادوم زمینی و جنسای خارجی میخرم میدم مغازه ها هر چی دستم بیاد انجام میدم برای پس انداز اشپزی تو خونه برای جایی انجام میدم ماهی 1500اونجا میگیرم همشو وام خانگی گذاشتم خودم پولشو پس انداز کردم الان چند ساله با وام خانگی پس اندازم میکنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
شماکه الان میتونی ماهی پونصد بدی معلومه بیست سال اینده چندین برابرشو بدون کمک بیمه خودت داری نیازی ن ...

بنظر من خودمونم جمع کنیم خیلی بهتر از اینه که ماهانه قسط بدیم آینده هم معلوم نیست پولو ب خودم برگردونه یا نه

Live For Yourself

شما خودت رو بیمه ی زنانه خانه دار کن گلم.به نظره مت بیمه خیلی خوبه

ولی ب نظر من حتی ثروتمند ترین ادمام باید ب فکر پیری باشن،چون ممکنه ی روزی ورق برگرده،منظورم ب کسی نیس کلی میگم

من  برنج و بادوم زمینی و جنسای خارجی میخرم میدم مغازه ها هر چی دستم بیاد انجام میدم برای پس اند ...

خیلی کارتون جای تشویق داره انصافا،برنج و اینا یا جنس خارجی سود میکنه؟ از کجا میخرین برنج و بادوم زمینی یا جنس خارجی

Live For Yourself
شما خودت رو بیمه ی زنانه خانه دار کن گلم.به نظره مت بیمه خیلی خوبه

خب کردم دیگه تازه کردم مسئولش بهم گفت شماکه فقط میتونی ماهی صدو خورده ای بدی بعده سیزده سال یچیزی حدود پونصد تومن بازنشستگی بهت تعلق میگیره که این موضوع زده تو ذوقم فکر کن پونصد بعده سیزده سال🤮

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .