2777
2789
چه جوری راضیش کردین خونه ب نامتون کنه

طلاهام   دادم

.البته از نصف کمتر بود 

ولی خب نصف بنامم شد

غلط میکنه راضی نشه😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتونو چه بیمه ای کردین شرایطش چیه به درد میخوره؟

بیمه تامین اجتماعی.ماهی ۵۱۵ تومن میدم.بعده ۲۰ تا ۳۰ ساا،بهم حقوقه کارمندی تعلق میگیره،حداقل اون موقع،اگه زنده باشم،دستم جلو کسی دراز نیست

شغل دارم دوست و آشنا و اموال منقول و غیرمنقول   ضمن اینکه رو رابطه م هم سرمایه گذاری میکنم ایشالا تا لحظه آخر پشت همیم

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

[QUOTE=101910274]این موصوع خیلی فکرمو مشغول میکنه برا آینده چه میشه کرد[/QUOTE]

نمیشه کاری کرد.....از یه مرحله ای باید به فکر پس انداز باشیم اما وقتی نمیشه چه کنیم میزنیم به در بیخیالی....ببخشید اسمت ذهنمو مشغول کرده.در مورد طب سنتی چیزی میدونی؟

یه روز خوب میاد

طلاهام   دادم .البته از نصف کمتر بود  ولی خب نصف بنامم شد غلط میکنه راضی نشه😂

آففرین ولی در کل نمیدونم اینجور مواقع چطور میشه اقدام ب راضی کردن کرد

Live For Yourself

به نظرم اگر چند سال از زندگی گذشته باشه و اعتماد جلل شده باشه..آقا سختش نباشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من 160فعلا نقد دارم باهاش کار میکنیم به سودش دست نمیزنیم 60تومنم طلا دارم یه مغازه ام تو شهرستان بابام به نامم زده فعلا همین و دارم باید بیشترش کنم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
[QUOTE= 101910274 ]این موصوع خیلی فکرمو مشغول میکنه برا آینده چه میشه کرد[/QUOTE] نمیشه کاری ...

زیاد نه ولی در کل سرما خوردنی اینا اصلا دارو یوز نمیکنم دمنوش اینا استفاده میکنم کلا علاقه دارم طب سنتی رو، طبیعی بودن نچرال بودن رو دوس دارم

Live For Yourself

ببین مثلا من‌طلاهام و دادم نصف بنامم خورد

.ولی بعدش دوباره کم کم هی ازش گرفتم طلاهام و خریدم..یه جورایی هم طلاهام برگشت هم ۳ دنگ خونه گرفتم..غیر مستقیم👌😂