2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کردم دیگه تازه کردم مسئولش بهم گفت شماکه فقط میتونی ماهی صدو خورده ای بدی بعده سیزده سال یچیزی حد ...

الان ۱۳ ساله داری میدی؟خوب بیشتر زمان بده که حقوقت بالاتر بره.من شنیدم اون بیمه هم اندازه بقیه بیمه ها باز نشستگی داره

من  برنج و بادوم زمینی و جنسای خارجی میخرم میدم مغازه ها هر چی دستم بیاد انجام میدم برای پس اند ...

ببین میتونی در مورد اینکه تو خونه اشپزی میکنی برا جایی مارو هم راهنمایی کنی چجوری هماهنگ کردیو نحوه ی کارت به چه صورته شاید منم از خونه بودنم تونستم پول دربیارم بخدا بی پولی سخت کرده زندگیمو

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
الان ۱۳ ساله داری میدی؟خوب بیشتر زمان بده که حقوقت بالاتر بره.من شنیدم اون بیمه هم اندازه بقیه بیمه ...

مال من بیمه ایرانه مال شما چیه 

باید سیزده سال بدم امسال سال شروعمه تازه

خیلی کارتون جای تشویق داره انصافا،برنج و اینا یا جنس خارجی سود میکنه؟ از کجا میخرین برنج و بادوم زمی ...

جنس خارجی مثل ادامس و ژیلت و این چیزا سودش زیاده برن و بادومم آستانه شوهرم اهل اونجاست میاریم فدات نظر لطفته

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ولی ب نظر من حتی ثروتمند ترین ادمام باید ب فکر پیری باشن،چون ممکنه ی روزی ورق برگرده،منظورم ب کسی نی ...

خب اون ثروتمنده پولش براش سرمایس دیگه چه بفکر باشه چه نباشه پولاش جاش امنه دیگه اینطور نیست

منکه فقط دارم ریال بریال جمع میکنم سن که بره بالا یهو یخرجایی پیش میاد که فکرشو عمراا نمیکردید که شم ...

شاغلین و حقوقتونو جمع میکنین؟

من میخواستم بیمه کنم ولی نمیدونم آینده آدم ب پولش میزسه یا نه و شرایطشو نمیدونم 

Live For Yourself
بنظر من خودمونم جمع کنیم خیلی بهتر از اینه که ماهانه قسط بدیم آینده هم معلوم نیست پولو ب خودم برگردو ...

ولی مزایای بیمه شاید بدردت بخوره مثلاا تو مریضیای لاعلاج یااینکه چیزای دیگه که بری برات توضیحشو میدن ولی خدایی من دارم همه داروندار ماهیانمو بابت بیمه میدم اونم سیزده سال باید بدم خب درامد ندارم سختم شده بااین شوهر بی مسئولیتی که دارم ای خدااا

ببین میتونی در مورد اینکه تو خونه اشپزی میکنی برا جایی مارو هم راهنمایی کنی چجوری هماهنگ کردیو نحوه ...

ببین من از طریق آشنا بهم سپردن همه مواد آشپزیم با خودشونه میتونی با شرکتها صحبت کنی تبلیغ کن حتی خیلی خانما حال اشپزی ندارن برای مهمونیاشون تدارک ببینی بیان ببرن البته حواست جمع باشه بگو تمام وسایل از خودتون حای قابلمه ها چند نوع ژله و دسرم یاد بگیر انواع سالاد ها به نظرم میشه از هنرت استفاده کنی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش