2777
2789
عنوان

سکرت چت😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 64 پست
واقعا؟ به گوه خوردن افتاده

از تو گفتگو مخفی تلگرامه ؟؟مگه مخفی نیست چجوری پیدا کردی؟؟

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من چون نمیخوام پیامم فوروارد و اسکرین گرفته بشه سکرت چت میزنم با همکاران و ... واقعیتها و دورویی ...

خب خیلی هم روش مطمینی نیست.آخه کسی بخواد حرفاتو پخش کنه میتونه با یه گوشی دیگه از رو پیامات عکس بگیره

ببینید بنده هم برام اتفاق افتاد خانمی که البته سنشون هم از بنده بیشتر بود سکرت چت ایجاد کردن و اخر سریا یه بار دیگه بنده پرسیدم چرا سکرت گفتن اخه شمارتونو سیو نداشتم.

منم چیزی نگفتم .گفتم شاید بلد نیستن و نمیدونن اصلا سکرت ایجاد کردن

خب پس چطور پاک نشده بود؟

تازه زده بود همون روز عید قربان

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

من گوشی شوهرمو چک کردم دیدم علامت یه قفله واون قسمت نارنجیه برخلاف چت های معمولی که آبیه ودیدم به فارسی نوشته فلانی شما روبه چت مخفیانه دعوت کرده

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

بچه ها دارم دیوونه میشم یعنی وقتی داره قسم میخوره وحتی گریه میکنه یعنی کاری نکرده یا داره دروغ میگه؟

Oh my god  میشه گفت فیلم ساختگیه ولی راست گفتیا

یه برنامه هم هست کلا از روی صفحه گوشی هرکاری کنی میتونی بذاری ضبط کنه.یه بار یکی پیامای اینستای منو به صورت فیلم برام فرستاد.وقتی هم که پاک میکردم دونه دونه تو فیلم میفتاد پاک کردنم