2777
2789
عنوان

سکرت چت😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 64 پست
من پیام دادم به گوشی زنه از گوشی خود شوهرم. میخواستم ببینم در چه حده.خیلی صمیمانه پیام دادم.بعد چند ...

پیام دادم عزیزم اتفاقا همون روز هنوز خیلی صمیمی نبودن ولی دل چرکینم البته شوهرم کامل شماره اش وچت ها وهمه چیش رو پاک کرده امروز که خواب بود چک کردم

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
پیام دادم عزیزم اتفاقا همون روز هنوز خیلی صمیمی نبودن ولی دل چرکینم البته شوهرم کامل شماره اش وچت ها ...

تاپیکتو الان خوندم دوست خوب وقتی با اون خانم حرف زدی به جای همسرت چه صحبت هایی کردی چطوری جوابتو داد .؟؟؟منظورت از خیلی صمیمی نبود چیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دارم دیوونه میشم یعنی وقتی داره قسم میخوره وحتی گریه میکنه یعنی کاری نکرده یا داره دروغ میگه؟

به نظرم بی خودی داری زندگیتو داغون میکنی از کاه کوه نساز دوست خوب

تاپیکتو الان خوندم دوست خوب وقتی با اون خانم حرف زدی به جای همسرت چه صحبت هایی کردی چطوری جوابتو داد ...

نوشتم سلام مرسی عید شما هم مبارک اونم اول نوشته بود سلام خوبید عیدتون مبارک هیچ استیکر وچیزی نداشت وقتی اینو نوشتم اونم نوشت ممنون ..

همین عزیزم چیز دیگه ایی نبود ولی من از کارشوهرم خوشم نیومد اون هیچ وقت با هیچ همکار خانمی پیام تبریک واینا نداده بود البته فعلا که به گوه خوردن افتاده

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
به نظرم بی خودی داری زندگیتو داغون میکنی از کاه کوه نساز دوست خوب

آره گلم دقیقا فعلا بهش فرصت دادم اگر تکرار کنه کاری میکنم که تاحالا توی عمرش ندیده