2777
2789
عنوان

سکرت چت😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 64 پست
چرا گریه میکنه وقتی کاری نکرده؟حتما ترسیده

یعنی کاری کرده؟؟؟؟؟ مثلا بهم میگه دوستت دارم ونمیخوام از دستت بدم ولی من باور نمیکنم😢😢😢

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کاری کرده؟؟؟؟؟ مثلا بهم میگه دوستت دارم ونمیخوام از دستت بدم ولی من باور نمیکنم😢😢😢

باهاش بحث کردی سر این قضیه؟مشخصه ترسیده.خب یه کم بیشتر کنکاش کن ببین جای شک میمونه یا نه.یا بلاک کن شماره همکارشو

باهاش بحث کردی سر این قضیه؟مشخصه ترسیده.خب یه کم بیشتر کنکاش کن ببین جای شک میمونه یا نه.یا بلاک کن ...

آره بحث کردم گفتم کامل شماره اش رو پاک کرده من الان گوشیشو چک کردم کامل اصلا نبود دیگه هیچ اثری ازش

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
باهاش بحث کردی سر این قضیه؟مشخصه ترسیده.خب یه کم بیشتر کنکاش کن ببین جای شک میمونه یا نه.یا بلاک کن ...

قسم میخوره هیچ کاری نکرده هیچی هیچی ولی من از مردا هیچ وقت مطمئن نیستم 

یعنی چیزی نیست؟؟

خب یه کم همینطور سفت و سخت بگیر جدی باش که دیگه جرات نکنه پیام بده

فعلا از روز عید قربان زندگیمون شده زندگی سگ

مرسی دوستان گلم برای صحبتاتون اینجا میام حرف میزنم حالم خیلی بهتر میشه 😍😍😍😍

مرسی دوستان گلم برای صحبتاتون اینجا میام حرف میزنم حالم خیلی بهتر میشه 😍😍😍😍

من پیام دادم به گوشی زنه از گوشی خود شوهرم.

میخواستم ببینم در چه حده.خیلی صمیمانه پیام دادم.بعد چند تا پیام که حد ش رو فهمیدم از گوشی خودم پیام دادم و بهش گفتم شوهرم و بلاک کن گفت باشه میکنم ولی نمی کرد چند بار در طی چند روز محترمانه گفتم و نکرد گفتم زنگ میزنم اداره شوهرت به شوهرت میگم.

که زنه دیدم بعد یه مدت شوهرش زنگ زد که من فهمیدم و این حرفا..

حتما پیگیری کن که شوهرت بدونه الکی نیست این کارا.ولی اول از گوشی شوهرت خیییلی صمیمی پیام بده ببین اون چطوری جواب میده تا حد و حدود  رو بفهمی

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن