2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید و اگه راهکاری دارید بگید😩

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم‌به زوایای خوب زندگیم فک کنم ولی این دوتا فکر کوفتی تو بهترین و عالی ترین حالات زندگیم ...

من سه ساله بدنم جای سالم نداره از بس امپول زدم که باردار بشم.. الان خدا بهت نظر کرده پس فکر منفی نکن خدا رو شکر کن از شرایط لذت ببر 

خیلی از داروهای اعصاب مناسب برای بارداری و شیر. دهی هستن از. قبیل آسنترا که دکترم داد شیر. دهی

من چندساله افسردگی دارم. اما دکترم اسنترا نداده بهم هیچوقت تعریف این قرص و خیلی شنیدم یعنی انقد خوبه

شب بیداری و جغدی زندگی کردن رو روحیه ت اثر بد میذاره

شبا زود بخواب 

صبحا زود بیدار شو

با نی نیت صحبت کن 

به وقتی میاد و برنامه هات باهاش فکر کن

توکل کن به خدا و شکرش کن بابت هر چی که داری، بابت چیزی که میترسی از دستش بدی شکر کن چون که لان شکرتم لازیدنکم:)

و کلا هم شکرگزاری حال آدمو خوب میکنه

یعنی باعث میشه تو به جنبه مثبت قضایا فکر کنی 

چرا اینطوری؟کسیو ناگهانی از دست دادی؟ منم تا حدودی اینطورم....چون هم پدرم هم مادرمو ناگهانی از دست ...

از کودکستان تا سال ازدواجم یک سال یا دوسال درمیون فامیل های درجه یک رو مثل خاله دایی بچه هاشون پدربزرگ ها و... از دست دادم