2777
2789

سلام 

من ۲۷ سالمه

متاهلم الانم باردارم . متاسفانه خیلی درگیر مسائل منفی و افکار منفی ازاردهنده مث مرگ و مریضی اطرافیانم هستم. به شدت از مرگ و بیمارشدنشون میترسم و هرلحظه عمرم انگار منتظر یه خبر خیلی بدم

مشاور رفتم ولی فایده نداشت

اگر راهکاری دارید بهم کمک کنید التماس میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ شاد گوش کن . استخر برو . یوگا برو . برو عکس بارداری بگیر . با دوستای خوب رفت و امد کن . غذاهای مقوی و تازه بخور .برقص بخند خدا رو شکر بارداری منتظر یه نی نی نازی چی از این بهتر 

اهنگ شاد گوش کن . استخر برو . یوگا برو . برو عکس بارداری بگیر . با دوستای خوب رفت و امد کن . غذاهای ...

خیلی سعی میکنم‌به زوایای خوب زندگیم فک کنم ولی این دوتا فکر کوفتی تو بهترین و عالی ترین حالات زندگیم همه چیو کوفتم میکنه

بله ولی الان باردارم نمیتونم دارو بخورم ☹

چرا نمیتونی. من سر بچه اولم افسردگی بعد زایمان گرفتم شروع کردم ب قرص خوردن سر دومی دکترم داروهامو عوض کرد الانم سومی و باردارم دارو هم میخورم تحت نطر دکتر باشی هیچ اتفاقی نمیفته

مشاور هم نتونسته کمک کنه؟به چیزای خوب فکر کن اینکه بچه ت دنیا میاد چقدر عزیز میشه چه لحظه های خوشی ب ...

نه . دقیقا وقتی به اینده فکر میکنم ازینکه مثلا تو تولد بچم کنارم نباشن همه چی برام تلخ میشه

سعی کن خودتو سرگرم کنی .وقتی که افکار منفی میاد سراغت حتما مغزخودتو گول بزن و برو سراغ یه کار دیگه.کتاب حتماحتما حتما بخون.فیلم ببین .اونقدر مشغله ذهنی مثبت برای خودت درست کن که افکار منفی نتونه جاشو اونقدر توی ذهنت باز کنه...

به این فکر کن که اگر قرار باشه اتفاق بدی بیافته ما نمیتونم کاری کنیم..اینها همه ش قانون ومجبوریم کناربیایم..اما بزار موقعی که زمانش باشه نه ازالان مغز خودتو داغون کنی و روحیه ت خراب شه

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...